Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Aamuyön uusi laulu

2 kommenttia

Olen kuullut monien sanovan että he heräävät aamulla aikaisin lukeakseen muutaman jakeen Raamatusta ja rukoillakseen ennen päivänsä aloittamista. Siunattu tapa aloittaa uusi päivä. Jotkut lukevat Päivän Sanan eri lähteistä jne.

Itse saatan herätä joku hengellinen laulu tai vanha virsi mielessäni. Näitä heräämisiä varten on yöpöytäni laatikossa molemmat kirjat. Sytytän valon ja merkitsen annetun laulun ylös, koska haluan muistaa sen vielä aamullakin kun oikeasti herään.

Toisinaan herään rukouksen hengessä tai, vielä ihmeellisemmin, Pyhän Hengen puhuttelussa. Hän avaa minulle jotain tärkeää Jumalan Sanasta. Tai arjestani. Toisaalta en tiedä voiko arkea erottaakaan siitä että on Jumalan lapsi ja riippuvainen Hengen ohjauksesta. Ei ole arkiminää ja pyhäminää, on vain lapseus, opetuslapseus.

Tämän aamuyön laulu on T.O Chisholmin sanoin seuraava:

Uskollisuutesi suuri on Herra, ei vaihteen varjoa luonasi sun. Iäti kestävä perustus varma, on sinun armosi Herrani mun.

Yhtyvät kiitokseen kesä ja talvi, kevät ja syksy myös sua ylistää. Kuu sekä aurinko, tähtien parvi Herralle virtensä ne virittää.

Anteeksi synnit suot, rauhan sä annat, ja näytät missä on oikea tie. Voimasta voimahan päivittäin kannat, tiellä mi valkenee, taivaaseen vie.

Suuri on Herrani uskollisuutesi, aamuisin uusi Sun armosi on. Mitä mä tarvitsen, Sulta ain saan sen. Uskollisuutesi on loputon!

– Näyttää tulevan, säiltään, kaunis ja valoisa viikonloppu ja Loppiais pyhä. Siunattua ja kaikinpuolin levollista ja hengellisesti rikasta viikonloppua, ystävät! Kiitos Jumalalle teistä!

2 thoughts on “Aamuyön uusi laulu

  1. aivan oikein: arkiminää ja pyhäminää ei voi erottaa, Herrassa olemme pyhiä kaiken aikaa, mikä ihmeellinen armo, ei siis ihme, että haluaa aloittaa päivänsä kahden kesken Jumalan kanssa, tässä voimanlähteemme

    Tykkää

  2. Kiitos Heikki. Todellakin, Herrassa olemme Pyhiä kaiken aikaa, voisiko muuten ollakaan, voisiko muuten jaksaakaan? Ihana Jeesus, ihana Pyhän Hengen osallisuus meissä, ainoa todellinen voimanlähteemme.
    Heikki, sinulla on rohkaisijan armolahja, kaikkien muiden lisäksi. Siunattu ole 🙂
    Hyvää Pyhää.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.