Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Jumala On

3 kommenttia

Elämä on yllätyksellistä, ei mikään uutinen.

Ennen tätä päivää, kävin viimeksi lukemassa Heikin tekstin sairastumisesta keuhkokuumeeseen. Kun oman potemiseni kanssa, joka ei ole sama kuin Heikin, etukäteen suunniteltu asiointipäivä muuttuikin levoksi, ja vasta illan tullen jaksoin raahautua u,t,b, sivulle huomaankin että sävy jolla ajattelin kirjoittaa ei ehkä olekaan ajankohtainen enää.

Rakkaat veljet kirjoittavat niin väkevän vahvasti, että itse tunnen vain piipittäväni. Mutta olkoon, ihanaa on saada vahvaa ruokaa! Ihanaa että on tämä yhteinen sivu johon tulla. Täällä tuulee rakkautta! Rajusti tai hiljempaa, mutta tuulee kuitenkin.

Oman heikkouteni ja inhimillisyyteni syvästi tuntien mietin, olenko todistaessani uskostani Isään Jumalaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen, jakanut sellaista käsitystä että uskoni olisi jotenkin aina ja koko ajan vahvaa ja voittavaa. Että eläisin ihmeestä ihmeeseen ja olisin jotain muuta kuin vain Jumalan armosta riippuvainen pieni ihminen jolla ei ole mitään omasta takaa. Toivottavasti en.

Tässä maailmassa minulla ei ole mitään sellaista josta voisin kerskata. Kaikki mitä minulla on, on Jumalalta. Olen Hänestä täysin riippuvainen, täysin!

Minua on aina lohduttanut Jesaja 53 luku, erityisesti jakeet 2-5. Niitä en voi lukea koskaan liikuttumatta. Minusta siinä Jeesuksessa josta noin kirjoitetaan, näkyy myös tämän maailman rujous, tämän maailman lasten kipu ja kärsimys.

– Voi, minun Jeesukseni, sinä joka heikkouden, kivun ja hylkäämiseksi tulemisen koit! Voi minun kallis Jeesukseni, sinä joka tulet sinnekin mihin kukaan muu ei tule. Sinä joka olet kantanut koko maailmaa harteillasi ja sydämessäsi. Sinä joka kuulet kaikki rukoukset ja heikotkin huokaukset. Sinä joka tunnet samaa tuskaa kuin ihmislapset, ja vieläkin suurempaa, käsittämättömän suurta.

Mutta Sinä olet voittaja, Kuningas. Sinussa on iloni ja ylistykseni silloinkin kun voin huonosti,  ja juuri silloin! Vaikka hartaimmatkin rukoukseni ovat saattaneet, vuosien vieriessä, jäädä toteutumatta, Sinä Olet! Vaikka minua riisutaan ja kuljen vääjäämättä tämän elämän loppua kohden – Sinä Elät!

Vaikka minulta heikkenisi usko, toivo ja rukouskin muuttuisi vain kuiskaukseksi, Sinä Jumala Olet.

Ps.27

1.

Herra on minun valkeuteni ja autuuteni: ketä minä pelkään! Herra on minun elämäni turva: ketä minä vapisen! 2 Kun pahat käyvät minun kimppuuni, syömään minun lihaani, niin he, minun ahdistajani ja vihamieheni, kompastuvat ja kaatuvat. 3 Vaikka sotajoukko asettuisi minua vastaan, ei minun sydämeni pelkäisi; vaikka sota nousisi minua vastaan, siinäkin minä olisin turvassa.

4. Yhtä minä rukoilen Herralta, sitä minä pyydän: että saisin asua Herran huoneessa kaiken elinaikani, katsella Herran suloisuutta ja tutkistella hänen temppelissänsä. 5. SILLÄ hän kätkee minut majaansa pahana päivänä, hän suojaa minua telttansa suojassa, korottaa minut kalliolle.

7-8. Herra kuule minun ääneni, kun minä huudan, armahda minua ja vastaa minulle. Minun sydämeni vetoaa sinun omaan sanaasi: Etsikää minun kasvojani”. HERRA minä etsin sinun kasvojasi!

13. Minä totisesti uskon näkeväni Herran hyvyyden elävien maassa.

3 thoughts on “Jumala On

  1. Jokainen meistä kulkee samaa tietä mutta eri lähtökohdista ja siksi todistuksemme jokaisen osalta on tärkeä.

    Tykkää

  2. Kiitos Herralle aitoudestasi, Tuulikki. Olet Herramme hyvällä asialla, et lainkaan piipittävänä, vaan väkevänä voimana, koska olet rehellinen ja Herraa lähellä. Me tarvitsemme tässä metsässä kaikenlaiset äänet, jotka korostavat Herramme rakkautta, hyvyyttä ja mahdollisuuksia meissä heikoissa.

    Tykkää

  3. Heikki! Sydämeni itkee kauniitten ja lohdullisten sanojesi takia! Poskillanikin muutama pisara. Olet aarre! Olet todellakin aarre, kuinka suuresti Jeesus sinussa vaikuttaakaan, olet pitkällä.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.