Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Rukous rikkaiden puolesta

2 kommenttia

Rukoillaan rikkaan puolesta että köyhillä olisi helpompaa

http://www.hs.fi/ulkomaat/Oxfam+Maailman+sata+rikkainta+voisi+lopettaa+k%C3%B6yhyyden/a1305640505398?ref=tf_iHSisboksi630&jako=0280358da366c32e41c3e7e859bf9149

Lue linkin uutinen ja käy kanssani rukoukseen. Rukoillaan näiden sadan ihmisen uskoontuloa tai edes yhden heräämistä. Rukoillaan antamisen armolahjaa.

Olen tosissani, sillä Jumala tekee edelleen ihmeitä kun me vain teemme osuutemme.  Anotaan ja kerjätään Jumalalta kuin lapsi. Huudetaan maailman hätää Isälle. Kerrotaan siitä epäoikeudenmukaisuudesta joka on myös meidän syytämme, sillä omalla kulutuksella olemme lihottaneet noiden sadan kukkaroa ja uhranneet samalla rahan alttarille.

 Rukoillaan pyytäen samalla anteeksi omaa ahneuttamme. Rukoillaan yhdessä ja Jumala tekee loput. 

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

2 thoughts on “Rukous rikkaiden puolesta

  1. Aamen!

    Tykkää

  2. Katsoin tallentamani MOT ohjelman vapaamuurariudesta. Se oli uskomattoman järkyttävä. Emme oikeasti tiedäkään, ohjelman mukaan, ketkä näitä rahavirtoja pyörittävät ja mikä hyvä veli systeemi hallitsee maailmaa.
    En voisi pitää totena koko asiaa ellen olisi joitakin vuosia sitten nähnyt vastaavanlaista ohjelmaa TV7 jossa eräs mieshenkilö joka oli ollut mukana ”muurareissa” olisi vakavasti varoittanut tästä liikkeestä. Hyvin pian sen ohjelman jälkeen tämä uskovainen mies yllättäen kuoli. Siitä kyllä kirjoitettiinkin ja puhuttiin, mutta lähinnä kristittyjen kesken. Jos joku nyt löytää tätä MOT dokumenttia niin kannattaa katsoa!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.