Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Elämän Leipä

2 kommenttia

Ihmeellinen on Jumalan armo.
Hän, Pyhä ja Kaikkivaltias, tulee ja vastaa vaikka ei osaa edes pyytää. Hän hoitaa, hän ruokkii. Hän rakastaa enemmän kuin ihmisenä osaa ajatellakaan. Hän yllättää. –  Kuinka valtava hän onkaan.

Hän Elämän Leipä!
Tänään hän tuli kuin hellääkin hellempi äiti? Lempeästi, pehmeästi – murtaen. Hänen sanansa voitelivat kuin nardusöljy.
Kesken papin puheen oli poistuttava salista, ihmisten silmien alta, itkemään. Jumala puhui sanastaan suoraan siihen kohtaan sielussani, sydämessäni ja mielessäni, jossa oli Hengen mentävä aukko. Siunattu hetki. Teki mieli tehdä siihen pysyvä maja, niin kuin opetuslapset kirkastusvuorella. Kuinka ihmistä uudistaakaan murtuminen.

Jeesus, askeleesi painoit pintaan maan. Työn ja uupumuksen tulit tuntemaan. Iloitsit ja itkit, ystäviä hait. Viinin, ohraleivän syötäväksi sait. Nälän, puutteen mailla murruit leivän lailla meille elämäksi.
Kuljit keskellämme, suostuit ihmisiin. Silloin meidät kaikki toivoon kutsuttiin. Kaikki luomakunta, ilma, meri, maa, läsnäolostasi uuden toivon saa. Maksoit toivon hinnan: kärsit vastarinnan, elämäsi murtui.
Jeesus, askeliisi meidät kastetaan, sinun maailmaasi aina suostumaan. Ihmiskunnan tähden, niin myös luonnon muun, kutsut kärsimykseen, liität taisteluun. Niin me ylistämme, niin voi elämämme tarkoitustaan täyttää.!

Meillä ei todellakaan ole sellaista ylimmäistä pappia joka ei voisi meitä heikkouksissamme ymmärtää ja auttaa. Siunattu seurakuntayhteys, siunattu Kristusruumis! Ole kiitetty Isä, Poika ja Pyhä Henki. Ole kiitetty Herrani Jeesus Kristus kaikesta mitä olet ollut, olet ja tulet olemaan!
Aamen!

 

2 thoughts on “Elämän Leipä

 1. Leivästä enkelten, sai osan ihminen, taivainen voima sen halk auttaa aikojen, hartaana polvistun, eessäsi Herra sun, aina, aina armohos luotan Sun.
  Näin menevät muistaakseni sanat kauniissa aariassa.
  Sinussa toteui tuo öylätinkin salaisuus:murrettiin ja annettiin eteen päin.

  Liked by 1 henkilö

  • Virpi kallis ystävä!
   Nytkin silmäni kostuvat kun ajattelen kuinka suuren ihmeen sain kokea vaikka en osannut edes odottaa! Heti alusta pastorimme puhui niin että tajusin itselleni puhuttavan ja kun sitten tuli eteen tuo virsi 417 joka oli minulle uusi niin murruin aivan kokonaan. Oli pakko poistua eteiseen itkemään, onneksi sinnekin kuuluu kovaäänisestä puhe.
   Sain täydellisen vastauksen mm. tuohon tilaani jossa edellisen blogini kirjoitin! Jumala ON ihmeellinen, Jeesus elää ja Pyhä Henki toimii sanasaattajana. En ole aikoihin saanut mitään tämän kaltaista Lahjaa. Tapahtui muutakin, mutta se jääköön tämän ulkopuolelle.
   Elämän Leipä! Se todella oli niin että Sana muuttui leiväksi! Meillä on uskomaton pappi ja seurakunta. Kiitos Jumalalle!
   Ja kiitos sinulle uskollisesta sisaruudestasi! Elämä on ihme, suuri ihme.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.