Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Olet Ikuinen Lapsi

3 kommenttia

Image

Ilo on se mitä Jumala meille tahtoo antaa. Arjen harmaus ja kärsimys olisi liian raskasta ilman Armoa, jonka saamme Jeesuksen takia. Jumala tahtoo säästää meidät katkeruuden taakalta antamalla meille ilon.

Vain Jumala voi murtaa pimeyden, jonka sairaudet, väsymys, pettymykset ja arki laskee ihmisen ylle. Kärsimys ja pimeys ei ole peräsin Jumalasta.  Jumalasta on peräisin on valo, joka jo pienenä tuikkuna halkaisee pimeyden.  Ihmisellä itsellään ei ole mitään, joka voisi valaista sairaan, pettyneen tai katkeran mielen, mutta Jumalalla on. Hän tarjoaa meille ikuista rakkautta ja lohtua. Hän antaa voiman, joka avaa katseemme rajan taakse, Hän antaa Pyhän Hengen turvaksemme.

Pienistä lapsista Jumalan rakkaus loistaa paljaana ja hoitavana. Lapsissa näkyy puhdas Jumalan rakkaus ja vilpittömyys.  Lasten katse palauttaa mieleemme oman sisäisen lapsemme, joka on alkujaan ikuinen ja rajaton. Jumalan antama siunaus ja hyvyys on kuin kehto johon hän tahtoo laskea meidät lepäämään.

Eikö pelko ole se meidän pahin vihollisemme. Se voi olla mitä tahansa pelkoa. Aseta pelkosi tähän ja anna Jumalan voiman läpivalaista se. Katso mitä pelkäät ja anna Jumalan poistaa se. Käy hänen kanssaan pelkosi läpi, sillä Jumala on kuin isä joka lohduttaa lastaan ja tyynnyttelee.

Hän sanoo sinulle: Kyllä minä hoidan tämän, käy sinä lapseni lepäämään.

Lopultakin vain kuolema on pahin vihollisemme ja Jeesus on voittanut senkin puolestamme. Meidän menestyksemme on se vapaus ja turva jonka  Jumalan lapsena oleminen antaa.

Olemme ikuisia lapsia!

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

3 thoughts on “Olet Ikuinen Lapsi

  1. hyvyys kuin kehto
    korkeimmasta valoa
    vapauden turvaan

    Tykkää

  2. Ei siis ihme, että Jeesus nosti lapsen esimerkiksi: ”Sillä sen kaltaisten on Jumalan valtakunta”. Kunpa osaisin olla lapsen kaltainen! ”Pienistä lapsista Jumalan rakkaus loistaa paljaana ja hoitavana.” – kirjoitat. Juuri tuota hoitavaa, paljasta rakkautta olen saanut varamummoteltaviltani tilanteessa, missä katkeruus on tahtonut synkentää mieleni täydellisesti. He ovat olleet ihmishahmoisia pikku enkeleitä. En osannut arvata, miten paljon enemmän tulen saamaan kuin antamaan.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.