Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Juurihoitoa – Syvällisehköä viisastelua 1

4 kommenttia

JuurihoitoSain kuin sainkin itselleni hammaslääkäristä päivystysajan. Hammasta oli kolottanut jo jonkin aikaa. Kylmä vihlaisi ilkeästi. Pureskelin vain toisella poskella.

Hammaslääkäri uhkasi kiskaista koko hampaan irti. Sitten hän tutki purentaani, ja huomasi, että reiättömällä puolella hapaat ovat aivan vinksin-vonksin. Parempi on alkaa korjaushommiin. Juurihoidoksihan se meni. Eikä päästy ensimmäisellä kerralla kuin alkuun, kun purukalu oli niin ärtynyt ja aikakin loppui.

Puudutus haihtui ja suuhun sai taas laittaa jotain. Join lasillisen kylmää mehua. Hei, tätähän pystyy litkimään tuskaa pelkäämättä, ihan tuosta vaan, koko suun täydeltä eikä oikean posken kautta kiertäen! Aivan uskomaton tunne.

Aivot alkoivat hyrrätä. Olin ollut niin tottunut reikään hampaassa, että olin lakannut käyttämästä suun vasenta puolta. Mihin kaikkiin ikäviin asioihin sitä on mahtanut tottua elämässään.

Mitä kaikkea on sellaista, jota automaattisesti varoo?

Mihin kaikkeen tarvitsen juurihoitoa?

4 thoughts on “Juurihoitoa – Syvällisehköä viisastelua 1

 1. Aamen! Itse heräsin siihen, etten rakastakaan ja arvostakaan itseäni niin kuin luulin vaan päinvastoin. Nyt oman itsetunnon juuret hoidossa ja kunhan Pyhä Henki tekee työnsä, oloni on varmaan sama kuin sinulla 🙂

  Tykkää

 2. Hyvä teksti. Juurihoitoa tarvitsisin siihen,että olisin rehellisesti vihanen, kun olen vihanen, enkä aina päätyisi loputtomaan ymmärtämiseen. Mur.

  Tykkää

 3. Minulla sama ”vika” kuin Virpilläkin, kiltiksi kasvatettu tyttö 😉 . Mutta löytyy niitä muitakin. Oikein oivaltava teksti jälleen sinulta Juha, kiitos näistä!

  Tykkää

 4. Kiitokset kommenteista.
  Minua aina yllättää (positiivisesti), millaisia kommentteja blogiteksteihin tulee.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.