Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

14.02.2015 Ystävälle

10 kommenttia

Ei ystävyys laske välimatkaa,
ei kellosta katso eron aikaa.
Ei ole mitään, mikä sen estäis,
ei salaisuutta, jota se ei kestäis.
Se tukee, jakaa ja kuuntelee,
vuosien myötä vain syvenee.

Kaunista, kuka lie riimitellyt?
Omistan tämän uskolliselle ystävälleni blogitaivaalle 🙂 ! No, kaikille teille joista on tullut enemmän tai vähemmän läheisiä, mutta läheisiä joka tapauksessa. Kävin katsomassa ensimmäistä tekstiäni ja – niin. Onhan siitä jo vähän aikaa, verrattuna elettyyn. Eikä minulla oikeastaan muuta asiaa ollutkaan. Tapani mukaan laitan vähän taikinaan kuitenkin hengellistä, ehkä aiheeseen sopivaa.

Joka korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo:” Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”.
Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla, Hänen Uskollisuutensa on Kilpi ja Suojus! (Ps.91:1-4)

”Yksin en kulje hetkeäkään, vierelläin aina mä Jeesuksen nään, suojellen varjellen, nostaen, kantaen. Kanssain hän käy kautta maailman tään. Suojellen varjellen, nostaen kantaen. Kanssain hän käy kautta maailman tään.
Yksin en kulje hetkeäkään, vierelläin aina mä Jeesuksen nään, Ylistys Ylhäisen, Parhaimman Paimenen! Rakkaus suuri sen turviin mä jään. Ylistys Ylhäisen, Parhaimman Paimenen. Rakkaus suuri, sen turviin mä jään!”

Kiitos teille kaikille!
Kevättä kohden!

10 thoughts on “14.02.2015 Ystävälle

 1. Tämän päivän syvällisemmät ajatukset olen suoltanut noihin toisten tekstien kommentteihini. Niin että tahdon vain osaltani liittyä kiitokseen. Olen nyt vajaan vuoden seuraillut näitä keskusteluja ja saanut lukea paljon lohdun sanoja, kuulla vapauttavia ajatuksia ja nähdä rauhoittavia kuvia.

  Aivan erikseen haluan kiittää niistä kauniista ja kannustavista itseäni koskevista sanoista, joita yksi ja toinen on kirjoittanut. Kun aloitin täällä käymisen noin vuosi sitten, elämäni tuntui aika turhalta. Saamieni sanojen myötä olen saanut tuntea, että minulla on oma paikkani täällä toisten keskuudessa. Tämän vajaan vuoden aikana, tai oikeastaan syksyn jälkeen jonkinlainen paikka on alkanut hahmottua myös muilla elämän alueilla.

  Kiitos siis vielä kerran, siunausta ja leppeitä kevättalven päiviä koko Blogitaivaan väelle!

  Liked by 1 henkilö

 2. 🙂 Tero, uskon että kommentistasi tulee hyvä mieli monelle!
  Kiitos kuuluu myös Ilkalle aivan erityisesti, emme täällä olisi ellei hän olisi tätä ”luonut” ja ylläpitäisi!
  Mikään ei ole sattumaa! On kiva kuulla että on jotain selkeyttä tullut yksityiselämääsikin, ellei leppeitä päiviä sinullekin, auringonpaistetta:) !

  Liked by 1 henkilö

 3. Eli, Eli leppeitä päiviä sinullekin

  Tykkää

 4. Hei Tuulikki ja Terokin. Palaan asiaan kun tämä nyt meneillään oleva savotta on ohi. Isäni kuvasi elämää joen ylittämiseksi kivi kiveltä. eteenpäin kannattaa mennä vain jos jatko on selvillä. Suinpäin ei pidä hypellä. Luottamus pitää olla että jatkoa seuraa. Tämä taival on epävakaata ellemme ota turvaa Jumalasta ja siitä että kaikki menee lopulta hyvin. Huominen on turvattu. Vietämme hautajaisia kohta ja se leimaa kaikkea mitä teen ja ajattelen. Jumalan todellisuus on lähemmäpänä kuin koskaan.

  Liked by 1 henkilö

  • ”Eteenpäin kannattaa mennä vain jos jatko on selvillä” Viisas neuvo.
   Itselläni soi aamuyöstä mielessäni vanha virsi, ehkä voisin sen tähän vanhanmallisin sanoin kirjoittaakin.

   ”Jeesus, parhain ystäväni, jonk´ei ole vertaista. Auta etten ikänäni hylkää sua en unhoita. Ken mun saisi riistetyksi kädestäsi milloinkaan. Tahto meillä olkoon yksi. Nyt ja taivaas ainiaan.
   Hän on kuollut puolestani, ken nyt voi mun kadottaa? Taivaassa on puoltajani. Hän mun vanhurskauttaa. Ken nyt syyttää uskaltaisi valittua Jumalan? Tuomita ken hänet saisi kadotuksen valtahan.
   Ei mua mitkään voimat maiset, eikä henkivallatkaan. Nykyiset ei tulevaiset. Elo eikä kuolokaan erottaa voi Jumalasta, hänen rakkaudestaan. Joka Kristuksessa vasta ilmi tuli maailmaan.”

   Tapio. Voimia teille kaikille, Jumala on läsnä surussanne.

   Liked by 2 people

 5. Päivän myöhässä ehdin tätä tektiäsi Tuulikki lukemaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hyvää ystävänpäivää sinulle ja siunausta vuoden jokaiselle päivälle.
  Mikään ei lie sattumaa, eipä siis sekään, että eilen iltakävelyllä isoa tähtitaivasta katsellessani ja Otavaa etsiskellessäni juuri tuo Korkeimman suojassa psalmin sanoja haeskelin mielessäni, sillä kaipuu heittäytyä siihen suojaan on suuri.

  Liked by 2 people

  • Ei Virpi, ei mikään ole sattumaa! 🙂
   Kaiken sen yllä mikä meitä kohtaa on Kaikkivaltias Jumala! Hän tietää joka ainoan hetken elämästämme ja on voimallinen meitä auttamaan, lohduttamaan ja kantamaan kun itse väsymme. Ja ainakin minä väsyn usein.

   Ei myöskään ole koskaan myöhäistä toivottaa hyvää ystävänpäivää, onhan se tosiystävyydessä kuitenkin joka päivä:) ! Sinä olet minulle rakas vaikka emme ole koskaan edes tavanneet. Olen kiitollinen ystävyydestämme joka täällä ”taivaalla” on syntynyt välillemme:) !
   Täällä on paljon muitakin ystäviä, minua ilahduttaa sekin kun näen noita FB tykkääjiä vaikka en itse siellä olekaan! Kiitos kaikille, Jeesus kanssanne!

   Tykkää

 6. Tämä tuli mieleen tekstistäsi 🙂

  Liked by 2 people

 7. Davidkin menetettyään Jonatanin totesi: Minä suren sinua veljeni Jonatan,
  sinä olit minulle ylen rakas. Heidän välinen ystävyytensä oli syvempää kuin
  miehen ja vaimon välinen rakkaus. Näin voi olla ihan ei biologiseen sisareen tai veljeen tuntema rakkaus. Tämä Davidin lause on aina koskettanut minua.

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.