Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Sinä olet minun

4 kommenttia

Et ole ulkoa opittu pääni tieto.
Olet sydämeni syke ja veri joka minussa virtaa.
Olet koti jota ikävöin.
Sylittömän syli, orvon ja lesken turva.
Ikikallio joka kestät elämäni myrskyt.
Vakaa virta sisimmässäni.
Juoma jota janoan, ruoka joka täyttää tyhjän.
Vastaat Isän ikävääni ja tulet veljekseni.
Sinä ainoa, jonka rakkaus on ikuisesti totta.
Sinä, joka tuot pimeyteeni valon ja kylmyyteeni lämmön.
Sinä, joka hyydät hallan ja tuot ikikesän.
Sinä Herra!
1.5.-15

”Ja nyt – näin sanoo Herra, joka sinut loi….Älä pelkää. Minä olen lunastanut sinut. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun. Kun kuljet vesien halki, minä olen sinun kanssasi, kun virtojen poikki, ne eivät tempaa sinua mukaansa, kun astut tulen lävitse, sinä et pala eikä liekki sinua polta. Minä, Herra, olen sinun Jumalasi. Minä Israelin Pyhä, olen sinun pelastajasi…”” (Jes.43: 1-3)

”Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni ei sinuun järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, Sinun armahtajasi” (Jes 54:10…jatkoksi Jes. 54:11-17)

”Hetkeksi minä sinut jätin, mutta suuressa rakkaudessani minä nyt haen sinut takaisin”(Jes 54:7)

”Nouse, kalleimpani, kauneimpani, tule kanssani ulos! Talvi on mennyt, sade on laannut, se on kaikonnut pois. Kukat nousevat maasta, laulun aika on tullut, joka puolella huhuavat metsäkyyhkyt. Viikunapuussa kypsyvät ensi hedelmät, viiniköynnöksen nuput aukeavat ja levittävät tuoksuaan. Nouse, kalleimpani, kauneimpani, tule kanssani ulos!”
(laulujen laulu 2:10-13)
Virsi 340 iltavirreksi, kiittäen ja ylistäen. Laulun aika on tullut.

 

4 thoughts on “Sinä olet minun

  1. Kiitos!

    Tykkää

  2. Kiitos teille tykkääjille! Etenkin FB:laisille joita on näin runsaasti vaikka itse en FB:ssa olekaan? Joku ystävällinen sielu lienee tehnyt ”hyvän työn” jakamalla tämän eteenpäin. Tässähän on omaa vain tuo ensimmäinen kappale ja loput puhdasta Jumalan Sanaa 🙂 !
    Herra siunatkoon kaikkia teitä!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.