Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Hyvää Joulua!

4 kommenttia

Jokaisella on omat tapansa viettää joulua. Oma jouluni alkaa nykyään  Kajaanin hautausmaalta lasteni Isomummun haudalta. Muistan hänet iloisena ja elämänmyönteisenä ihmisenä, joka iäkkäänä, elämänsä viime metreillä kaipasi jo iäisyyteen siirtyneitä ystäviään. Sairasvuoteellakin hän vielä pohti maailman menoa ilman katkeruuden häivää. En ole milloinkaan kohdannut sellaista luottamusta Taivaalliseen isään kuin mitä hänellä oli.  Lähes 20 vuotta olen joka jouluaatto hakenut isoenon kyytiin ja ajellut anopin kanssa  Kajaanin hautausmaalle Hänen haudalleen.

Jouluvalmisteluja jokainen tekee sen minkä jaksaa mutta silti luulen, että todellinen joulu on sidottu siihen mihin luotamme ja uskomme. Itselleni jatkuva hämmästelyn aihe joulussa on ollut se ketkä ensimmäisenä saivat tietää Jeesuksen syntymästä. Temppelin paimenet, jotka olivat sen ajan alinta kastia. Pelastukseen kelpaamattomia, aina töissä olevia köyhiä ihmisiä, jonka asemaan kukaan ei halunnut. Heille ilmoitettiin maailman suurin uutinen suoraan Jumalan toimesta.

Joulun evankeliumi kertoo millainen meidän Jumalamme on ja kenen varaan voimme laskea oman elämme ja iankaikkisuuteemme. Jeesuksen syntymä, elämä ja kuolema on meidän toivomme. Kun perustamme elämän sille,  elämä tässä maailmassa on vain esipuhe todelliselle elämälle Jumalan valtakunnassa.

Ole siunattu Taivaallisen Jumalan hyvyydellä ja ota vastaan Joulun lapsi elämääsi pelastukseksesi, anna Pyhään Hengen laskea rauha elämääsi. Isän, Pojan Ja Pyhän Hengen nimeen!

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

4 thoughts on “Hyvää Joulua!

 1. ”Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen nimeen! Totisesti aamen!
  Ihana on sanomasi tyyli ja sisältö!
  Sydämelinen kiitos tästä jouluisesta viestistä!
  Siunaten!

  Liked by 1 henkilö

 2. Amen kiitos Herralel menneestä Joulusta ilon ja kiitoksen kanssa ja hyvä on mieli vieläkin ja olkoon meillä Joulun mieli joka päivä ja voitetaan lähimmäisiä jumalalle kun mahdollisuus annetaan kiitos ja siunausta,keijo södertälje

  Liked by 1 henkilö

 3. Kiitos erityisesti kauniisti esitetystä musiikista ja sen taidollisesta kuvittamisesta.

  Liked by 1 henkilö

 4. Edellisen kommentin herättämänä vasta minäkin oikein paneuduin Tapion sisaren musiikkiin ja Tapion kuvituksiin ja runoihin noilla herkästi esitetyillä levyillä. Olin vain lukenut tämän hyvän blogitekstin ja tullut sen koskettamaksi!

  Mitä Tapion runoteksteihin tulee, ne puhuttelivat erityisesti myöskin sisarensa laulamalla levyllä ”Jumalani, Jumalani” – kuten kuvatkin.

  Tapion sielukkuus, syvällisyys ja monilahjakkuus ovat tulleet vuosien saatossa tutuiksi. Osa loistavista kuvistakin. Molempia toivoisin lisää tänne blogitaivaallekin.

  Ei ole ihme, jos ei elämä aina ole helppoa – niin hengellisesti syvällisiä ovat sanat ja sävelet! Kiitos, Jumala siunatkoon jatkossakin, vuosikin kohta vaihtuu.

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.