Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

#nwhimos18 Hammaskipua ja rukousta

1 kommentti

DSC_3191Päivä on kulunut vihlovaa hammasta tunnustellessa ja rukouksen äärellä. Hammas on oireillut toissa viikoisen hammaslääkäri käynnin jälkeen mutta kipu on onneksi ajoittaista ja pysynyt kurissa. Harmittaa kun osa aikaa mieli ja ajatus on omassa suuvärkissä.

Mielessä pyörii myös rukouspalvelun kehittäminen omassa seurakunnassa ja Jeesuksen tapa parantaa ja kohdata ihmisiä. Voimmeko olla kuten Jeesuksen opetuslapset ja mennä kyliin ja kaupunkeihin kohtaamaan ihmisiä Jeesuksen antamin valtuuksin ja Pyhän Hengen voimassa kulkien. Miten omassa seurakunnassa osaisimme kohdata ihmisiä palvelemalla rukouksessa.

Suvi Kankkunen kävi iltatilaisuudessa läpi Matteuksen evankeliumiin koottua Jeesuksen ihmeiden kavalkadia ja raotti sitä miten Jeesusta saattoi lähestyä niin monella tavalla ja hän ei torjunut ketään. Opetuksen yksi kärki oli myös siinä, että osaammeko olla heikkoja ja suostua pyytäjän asemaan. Olemaan vailla sitä mitä tarvitsemme. Antautumaan Jeesuksen kannettavaksi ja autettavaksi.

Nyt aion mennä nukkumaan ajoissa ja rukoilla, että hammaskipu helpottaisi. Sen puolesta on rukoiltu ja Jumalan eteen on kannettu myös kaikki muutkin murheeni. Kaikki on jätetty Jeesukselle ja mieli on rauhallinen. Sitä ennen kysyn kuitenkin sinulta, Mitä sinä tarvitset Jeesukselta?

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

One thought on “#nwhimos18 Hammaskipua ja rukousta

  1. ON ilo ja siunaus kun saa viestin jumala valtakunnan tulesta ja innosta ja editysmistä kesskuudessa veljeni ole siunauttu ja menestyvä ja armon henki olkoon voimaakkasti mukanamme tänään erilaisissa tehtävissä uskon tiellä siunaukseksi ja voitoksi kiitos ja siunausta,keijo södertälje

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.