Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Kirjoituksista

3 kommenttia

Minä uskon että useimmiten Jumalan Henki antaa aiheita kirjoitettaviksi, eli innoituksen. Olen omalta kohdallani huomannut ellen aihetta heti saa kirjoitettua se himmenee, ei ole sama kuin olisi tuoreeltaan. Taas eräänä aamuna mielessäni oli aihe rukoukseen liittyen otsikolla” Rukous on silta ja Tie” Tie SUURELLA kirjoitettuna koska rukousten päämäärä on JEESUS, joka kuulee ja tietää, on armosta, lohdutuksesta ja viisaudesta rikas. Se  jäi nyt kirjoittamatta. Mutta !

Sain ystävältä ihanan kirjeen johon hän oli laittanut myös Jesajalta luvun 42. Luin sen heti nälkääni ja kuinka se kaiken muun lisäksi, mitä hän kirjoitti, ruokkikaan. Mikä suunnaton aarre onkaan hyvä ystävä, uskomisen vapaus, ja että saamme pitää Raamattumme.! Jatkoin lukemista vielä muutamalla Jesajan kirjan luvulla.

Ja sitten tulivatkin uudet mietteet, ajattelin ettei ole mahdollista kirjoittaa niitäkään heti, mutta kirjoitan kuitenkin.
Sisältö näissäkin ajatuksissa oli kiitollisuus Kaikkivaltiasta kohtaan. Ajattelin monen asian summana ja ystäväni tervehdyksen saattelemana kuinka hyvin kuitenkin kaikki on. Huolista ja murheista emme täällä pääse, niitä riittää ja mitä enemmän ikääkin tulee, sen enemmän huoliakin. Kuuluu tähän maailmaan ja inhimillisyyteen. Vaikka Sana sanookin:” Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa asianne kiitoksen kera Jumalalle tiettäväksi”!

Joskus sanottu on helpommin tehty kuin sanotun toteuttaminen. Herkkyydessäänkin ihmiset ovat kaikki omanlaisiaan. Se mikä toista ruokkii tai järkyttää, ei tunnu toisessa, ja hyvä niin, säilyy paremmin tasapaino. Jumalan Sanakin on eri ihmisille eri tavoin rakennukseksi ja avuksi ja se täytyy ymmärtää. Olen huomannut sen paljojen lukemisteni vuoksi. Jos suosittelen jotain lukemaani kirjaa, joka on tehnyt valtavan vaikutuksen itseeni, tai Jumalan sanan kohtaa, ei se useinkaan tee toiseen ihmiseen samaa vaikutusta.

Ja siksikin on suuri armolahjajos tässä maailmassa kohtaa ”tähdenlennon”! Näin nimitän niitä harvoja sielunveljiä ja sisaria joita elämässäni on ollut tai käväissyt. Ikääntyminen tässäkin asiassa tekee tehtävänsä molemmin puolisesti.

Vaikka Jesaja puhuukin profetoiden hänestä kaukana olevista ja toteutuvista asioista – omalle kansalleen, hänen puheensa on myös meille siunaukseksi. Jesaja 43 luvun otsikkona on vanhemman käännöksen mukaan:” Israelin lunastus ja korotus Israel, Herran todistaja, Baabelin kukistus ja Israelin vapahdus”. Ja tästä luvusta löytyy myös tärkeä viesti koko luomakunnalle ja meille kaikille:” Israelia ei vapahdeta ansiosta vaan armosta”! Siis Israelia, Herran, omaisuuskansaakaan ei pelasta muu kuin armo.

Ihmiskunnan Toivo ja sanoma Jeesuksen Kristuksen sovitustyöstä!
Jesja 44:”Sillä minä vuodatan vedet janoavaisen päälle ja virrat kuivan maan päälle. Minä vuodatan Henkeni sinun siemenesi päälle ja siunaukseni sinun vesojesi päälle..”  Ja vielä hän jatkaa:” Näin sanoo Herra, Israelin Kuningas ja sen lunastaja, Herra Sebaot. Minä olen ensimmäinen ja minä olen viimeinen, paitsi minua ei ole yhtäkään Jumalaa”…..”Iloitkaa te taivaat, sillä Herra sen tekee; riemuitkaa, te syvyydet, puhjetkaa riemuun, te vuoret ynnä metsä ja kaikki sen puut. Sillä Herra lunastaa Jaakobin, kirkastaa itsensä Israelissa!” (Jes.44:23)

Tämä On Totiseti Totta, Aamen ja Halleluja! Herra siunatkoon sanansa ja kaikki jotka sitä lukevat ja sen uskovat nyt ja aina. Herra siunatkoon kaikki sananjulistajat ja seurakuntien paimenet, myös ne joilla oman työnsa ohessa on evankelistan kutsumus, Jumalan ihan armolahja!

3 thoughts on “Kirjoituksista

  1. Kiire tuli ja siksi anteeksi kirjoitusvirheet varsinkin tuolla lopussa pitää siis olla Jumalan IHANA Armolahja!

    Tykkää

  2. Olipa kaunis kirjoitus ja paljon iloa lukea se ja siunata ja kiittää sinusta Tuulikki ja paljon olet näille sivuille hyvää kirjoittanut etta ota kristuksen täydellien siunaus vasttan myös minulta ja ollaan sielujen voittajia ja kirje Jeesukselta tälle mailmalle jotka moni lukee ja ehkä pelastuu ja tulee siunatuksi,kiitos siunaten keijo perhe södertälje

    Liked by 1 henkilö

  3. Kiitos Keijo, Jumala sinua ja perhettäsi siunatkoon!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.