Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Vieläkö Jumala kutsuu? #newwinehimos19

4 kommenttia

Näiden NW-päivien aikana on mieleeni noussut kysymys, vieläkö kutsumus on ihmisille tärkeää. Kutsumusta voisi lähestyä kahdelta kantilta. Vieläkö ihmiset etsivät kutsumustaan ja merkitystään elämälleen tässä ajassa. Ja mikä on merkittävää ja millä mittaamme sitä. Onko merkittävää se miltä itsestämme tuntuu vai onko mittari ulkopuolellamme. Elämmekö itseämme varten?

Samaa kysymystä voisi lähestyä Jumalan suunnalta. Vieläkö hän kutsuu ja etsii ihmistä. Löytääkö hän ihmisiä, jotka etsivät hänen valtakuntaansa ja kasvojaan. Onko ihmisiä jotka haluavat seurata Jeesusta. Kysymykset kietoutuvat yhteen ihmisissä ja seurakunnassa. Ja syntyy kysymys, onko jäljellä Jeesuksen seuraajia, jotka kyselevät omaa kutsuaan Jumalan valtakunnan lähettiläinä ja Jumalan lapsina. Onko vielä ihmisiä jotka asettavat Jumalan tahdon oman tahtonsa edelle. Jotka ymmärtävät että lopultakaan ei ole kyse minusta ja henkilökohtaisesta parannuksen teosta vaan siitä mitä Jumala tekee. Jeesus on sovittanut syntimme jotta voisimme olla yhteydessä Isään ja olla yhtä Hänen kanssaan Pyhässä Hengessä. Jeesus haluaa että toisimme muutkin tähän yhteyteen. Olisimme majakkana joka osoittaisi karikoita ja tien satamaan ja turvaan.

Voisimmeko kuulla kun Jumala kutsuu ja löytäisimmekö oman kutsumuksemme Hänen valtakunnassaan. Näitä tässä kyselen aamun opetuksen lomassa. Eilen illalla teltta oli täynnä l. 1500 ihmistä etsi Jumalan kasvoja ja halusi olla hänen hoitavassa läsnäolossaan. Rukouspalvelijana sain kokea miten Jumala kohtasi ihmisiä ja lohdutti heitä. Kyyneleet puhdistivat ja vapauttivat ihmisiä vanhoista kahleista. Moni sai uudistua ja eheytyä omassa uskossaan.

Itse jäin nöyränä ihmettelemään kuinka niin suuri Jumala voi käyttää näin pieniä ja elämän rikkomia ihmisiä.

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

4 thoughts on “Vieläkö Jumala kutsuu? #newwinehimos19

 1. Erityiskiitos tästä Tapio!!!
  Olen juuri keskustellut pitkään samasta asiasta erään seurakuntalaisemme kanssa – oikein perin juurin.
  Oli antoisaa ja rukoillessamme Jeesus oli läsnä voimallisesti Pyhässä Hengessä. On siunattu ja levollinen olo. Jumalan lupaukset ovat totiseti ”niin ja aamen”!
  Hänen puoleltaan ei ole esteitä millekään mikä vie Hänen tahtoaan eteenpäin ja meitä ihmispoloisia Hänen pämääräänsä kohti. Hän on edelleenkin ”MINÄ OLEN”! Kaikessa.
  Hän antaa ja me saamme ottaa vastaan kiittäen Jumalaa. Tämän aistin tästä sinunkin kirjoituksestasi! Saatte olla siellä Herran ja toistenne hoidossa, mikä suurenmoinen armo ja lahja.
  Rukouksin kanssanne.

  Tykkää

 2. Mahtaakohan lähteäkään? Siis tuo ensimmäinen, tämä on vain kokeilu onko vika täällä päässä vai jossain muualla?

  Tykkää

 3. Aamen todella moni ihminen ajattelee että kristin usko on menettänyt voimansa ja ehkä ei enää ole niin tehoa .Voin sanoa että armon henki liikkuu koko maapiirin alueella ja pyytää päästä sydämmeen asumaan ja moni taas tänään vastaa myönteisesti kutsuun ja pastorit saa ole vastuun kantajia ja ääni Herran Jeesuksen veren pelastavan voiton tähden siunaten ,Keijo södertälje

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.