Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Tie valmis on

4 kommenttia

Tänään vietämme pitkää perjantaita. Kristuksen Jeesuksen tuskan päivää.  Minulle hiljaisuuden, ja rukouksen pyhää päivää. – Mielessäni pääsiäisvirret ja psalmit.

Ps. 30: ”Minä ylistän sinua, Herra, sillä Sinä Pelastit minut etkä sallinut viholliseni iloita minusta! Herra, minun Jumalani, sinua minä huusin, ja Sinä paransit minut. Herra, Sinä nostit minun sieluni tuonelasta, Sinä Herätit minut henkiin hautaan vaipuvien joukosta……

Sinä muutit minun murheeni Ilokarkeloksi, Sinä riisuit minun Surupukuni ja vyötit minut riemulla, että minun sieluni veisaisi sinulle kiitosta, Eikä Vaikenisi! Herra, minun Jumalani Sinua minä ylistän iankaikkisesti!

Virrestä 511 kaksi viimeistä säkeistöä: Tie, valmis on, nyt tunnen sen ja lähden matkaan palvellen. Voin jakaa, minkä itse saan, rohkaista muita kulkemaan. Tie valmis on, ja päässä sen vastaus löytyy ikuinen, ja kerran ehjä ihminen Ylistää Tietä Kristuksen!

Siunattua pääsiäisen aikaa kaikkine pyhineen kaikille Jeesuksen ansiosta nyt oleville ja tuleville Herran palvelijoille ja pyhille Kristuksessa Jeesuksessa. Sillä ”käsky” kuuluu:” Olkaa pyhät.

Efesolaiskirje 4

4 thoughts on “Tie valmis on

 1. ❤ Tuulikki,

  1. Suurempi kuin sydämeni Jumalan on rakkaus. Suurempi kuin oma tahto Kutsujan on laupeus. Suurempi kuin oma into, ehdottomuus mieleni – uskollisuus Jumalamme kaikkea on suurempi.

  2. Suurempi kuin epäilymme, suurempi kuin lankeemus, suurempi kuin pettymykset Jumalan on luottamus. Hän on itse kutsuessaan meihin istuttanut sen. Hän ei kadu kutsumistaan, hän on vahvuus heikkojen.

  3. Yhtä pyydän, Vapahtaja, tänään yhtä pyydän vain: Näytä yhden päivän matka, askel, jonka tänään sain. Keiden kanssa, mihin suuntaan polku tänään avautuu? Millä tavoin Isän tahto meissä tänään tapahtuu?

  4. Anna, Kristus, rohkeutta mennä maastoon tiettömään, jossa merkkejä en tunne, vaille vastausta jään. Juuri siellä sinuun juurrun, vastuuseen viet laajempaan, taikka suostun vähimmässä uskollinen olemaan.

  5. Liian suurten odotusten, vaatimusten paineessa vapauteen minun anna, lepoon käydä, Jumala. Rukouksen hiljaisuuteen, valoon Kirjan avatun, lähellesi, Vapahtaja, kutsut kesken taistelun.

  6. Suurempi kuin sydämemme, suurempi kuin ihmistyö hiljaisuus on rukouksen, siinä Luojan sydän lyö. Siinä itse, armon Henki, uupunutta uudistat. Annat kasvullemme aikaa, uuteen työhön valmistat.

  ❤ Leena

  Tykkää

  • Rakas Leena!
   Nämä sanat todistavat paljon!!!
   Paljon siitä kuka nyt olet! Paljon siitäkin mikä on totta ja ikuista.
   Mutta myöskin tätä tämänpuoleista elämää, joka suurimmaksi osaksi kuitenkin on myös raskaita surun hetkiä ja vastoinkäymisiä.
   Mutta Jumala tekee ihmeitä ilman määrää, kaikesta me selviämme sen uskon voimalla ja lohdutuksen avulla jonka HÄN! meille elämän koettelemuksissa antaa. HÄN ON nimensä veroinen ja lähellä meitä. Itseasiassa meissä Pyhän Henkensä kanssa juuri nytkin.

   Nyt palaan lukemaan kirjettäsi oikein pysähtymällä, kiitos että olet! Kiitos että saamme olla sisaria Herrassa, se On Ihmeellistä! Kiitos Jeesukselle ristinkuolemastaan ja ylösnousemisestaan!
   Kiitos Jumalalle valmistamastaan autuudestamme!

   ”Suurempi kuin sydämemme”…. Totisesti Amen.

   Tykkää

 2. Kiitos. Siunattua pääsiäisen aikaa myös sinulle. Tuo virsi on yksi lempivirsistäni. Virret ovat minulle muutenkin tärkeitä, niistä monet ovat itselleni rukouksia eri tilanteisiin. Lapsena minua kosketti hyvin suuresti vrsi 78. Sinun kirjoituksesi saavat minut aina rauhalliselle mielelle, kiitos siitäkin 🙂🙏

  Tykkää

  • Marika!!!
   Vastaan sinulle ensimmäisenä kun kävin itseni kanssa ”kamppailua” kumman virren valitsen sillä tämä 78 on myös minun lempivirteni. Mutta sitten ajattelin kun se laulettiin tänään radio Deiussäkin, että saattaa olla käynyt jo liiankin paljon lauletuksi ja päädyin sitten kuitenkin tähän mihin päädyin.
   En halunnut kirjoittaa muuten nyt pitkästi koska on tämä Jeesuksen suuren tuskan päivä, meidän edestämme! Se hiljentää ja itkettää joka vuosi uudelleen.
   Saamme olla siunattuja silti tänäänkin niin kuin aina, tämän elämämme loppuun asti.
   Ja ennen kaikkea tämän jälkeenkion ikuisesti, Kiitos Herralle!
   Kiitos viestistä ja kauniista sanoistasi!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.