Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Mikä ihana aamu

2 kommenttia

Kuinka riemullista onkaan kevään kirkkaus ja aamu aurinko joka värjää taivaan niin siniseksi kuin on Suomen Lipun Risti! On kuin saisi herätä pitkästä pahasta unesta?! Tämä ihana aamun valo todistaa Jumalan olemassaolosta iankaikkisesti! Vaikka huolet ovat samat jotka ovat koko maailmaa nyt ahdistaneet jo vuoden niin Jumala On! Meidän Herramme ja Vapahtajamme elää!

Hän on, Hän Elää ja koko Luomakunta häntä ylistää ja hänestä todistaa. Pitkä yö on jäävä joskus taakse ja sen jälkeen ei pimeyttä enää ole! Niin kuin nyt, tänä aamuna aurinko on kirkas ja taivaallaan niin kuin kuuluukin, niin tulee Jumalan Sana toteutumaan kun aika on. Hallelujah!

Olen nuoruudessani ollut äärettömän ihastunut yhteen tiettyyn mieheen ja lauluun, monet silloiset lähimmäiseni sitä naureskelivat ja aina yrittivät sitä laulaa mallin mukaisesti, mutta kukapa olisi ollut hänen, ihastukseni, veroinen?!

Tänä aamupäivänä menin tämän koneeni kautta sitä laulua ja miestä etsimään ja voi kuinka nautin! Mies on tai oli, en tiedä onko hän vielä, kuitenkin Louis Armstrong ja hänen ihana, sittemmin suomennettukin laulunsa ”What Wonderful Word”! Minusta siinä on taivaallinen sanoma ja sävel! Mielestäni olennainen, vähän sama kuin ”Jumalan kunnia luonnossa”!

On minulla tässä edessäni myös englanninkieliset sanat tuohon ihanaan lauluun, mutta en niitä tähän kirjoita. Vaikka en tiedäkään onko täällä lukijoissa enää sellaisia, sen ikäisiä, ihmisiä jotka Louisin muistaa?

Ajattelin jättää tämän kirjoittamisen iltaan, mutta nyt odotan ulkona sen verran ilman lämpenevän että tarkenen edes hetkeksi mennä terassilleni istumaan, OI! Avasin kuitenkin Raamattuni ja vaikka aina on varotettu ns. ”peukalopaikoista” niin laitanpa tähän kuitenkin vielä sen mikä aukesi! Psalmi 63: 4-6: ”Sinun armosi on suurempi kuin elämä” Daavidin psalmi, jonka hän sepitti Juudan autiomaassa!

– ” Suurempi kuin elämä on Sinun Armosi. Minun huuleni ylistävät sinua. Jumalani minä kiitän sinua niin kauan kuin elän, minä turvaan sinuun, kohotan käteni sinun puoleesi. Sinä ravitset minut kuin parhaissa pidoissa, ja minä ylistän sinua riemuitsevin huulin!  Ja vielä jatkaen jakeesta 7:

Minä ajattelen sinua levätessäni, SINÄ OLET mielessäni yön hetkinä; Sinä olet tullut avukseni, ja minä saan riemuita siipiesi suojassa. Koko voimallani minä tarraudun sinuun, ja Sinun oikea kätesi TUKEE minua!” 

” Valkeus kirkas päällä synkän maan, nyt johdata! Tietä en itse tunne ollenkaan. Nyt johdata. Matkaani ohjaa, kauas näe en, vain askelen, vaan ottaa tahdon sen. – Herra, et kesken heitä, tiedän sen, viet taivaaseen. Yön yli, vuorten, soiden. virtojen viet taivaaseen. Aamulla kasvot kirkkaat nähdä saan, ja VALKEUS EI SAMMU MILLOINKAAN!”

What a wonderful word!

2 thoughts on “Mikä ihana aamu

 1. Kiitos! Raamatun kohdat olivat juuri minulle tähän hetkeen sopivat. Täällä lukiessa näitä tekstejä tulee aina jotenkin niin rauhallinen, seesteinen ja luottavainen olo. Jumalan siunausta sinulle Tuulikki, teet arvokasta työtä kirjoittaessasi tänne. T. Marika

  Liked by 1 henkilö

 2. Voi Marika! Kiitos!

  Jumala siunatkoon myös sinua ja kaikkia muitakin jotka ehkä täällä käyvät.
  Toivonkin että näistä teksteistämme joku saisi edes jotain hyvää tämänkin puoleiseen elämäänsä ja etenkin tänä vaikeana aikana joka ei tunnu ollenkaan loppuvan.

  Mutta luontoihmisenä tämäkin teksti syntyi kiitollisuudesta Jumalaan, kaiken näkyväisen ja näkymättömän Luojaan kun päivä oli niin kirkas ja säteili ”taivaallista” valoaan.

  Koko talven olen sisällä ollut ja nyt sain käväistä hetkeksi raittiissa ilmassa ja TAIVAS oli niin sininen ja valkoinen.
  Olen aikaisemminkin kirjoittanut että usein katselen taivasta rukoillen ja kiittäen, niin tänäänkin. Minusta on ihana kiittää Jumalaa kun hän antaa meille armon auringosta nauttia ja luontokin kiittää 🙂 !!!

  Ja minä kiitän sinua kun niin ahkerasti täällä käyt! Se merkitsee paljon!
  En usko että vain itsemme takia tätä ”harrastamme”!
  Toivo on että ihmiset löytäisivät tänne ja saisivat edes pikkuisen evästä matkalleen kohti taivasta, jaksaakseen kantaa tämän elämän paineet ja kokea ilon ja toivon pilkahduksiakin tiellään kohti Jumalan Valtakuntaa!

  Jatketan taas Marika, olet ajatuksissani ja rukouksissani.

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.