Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

OI HERRA…

4 kommenttia

Valtaa mun sydämeni!

Se synnin saastasta puhdista, mä että voisin Sun sanaas kylvää ja veren voimasta kertoa. Nyt sulle tahdon mä kaiken antaa, ja pyydän: Pyhitä huuleni. Suo Hengen liekin mua kosketella, niin Sua kiittelee kieleni.

Myös käten Herra, mä sulle annan, ne tahdon työhösi uhrata.

Suo kärsivälle mun apu tuoda ja lientää kuumeisen tuskia.

Suo armo mulle, niin että aina mä rauhan viestiä viedä saan. On sielut synkässä synnin yössä. Oi auta Sulle ne voittamaan.

 

Vanha nainen istuu, aamun tv uutisissa, kylmällä kadulla polviasennossta. Musta huivi, mustat lapaset, joku pahvin pala lienee allaan, kädet anoen toisiinsa liitettyinä, pää kumarassa. Joku purkki edessään. Kun hän huomaa että häntä kuvataan hä nopeasti nostaa kuvaajan puolen kätensä kasvojensa peitoksi ja kädet vapisevat.

Minulla on lämmin asunto ja kaikki mitä tarvitsen, lääkkeet jotka pitävät minut hengissä, ruokaa tarpeeksi, vaatetta, tv, tietokone, puhelin. Olen omassa maassani jonka kielen osaan, on muutama hyvä ystävä, sukua.

Rakas Jumala! Kuinka paljon kärsimystä jolle olen turtunut, jota en helposti jaksa nähdä oman ”kärsimykseni” takaa vaikka minulla on aineellinen tuki omassa elämässäni.

Joku sanoo että rukous ei mitään auta, mutta ellen voi tehdä muuta, niin Herra, kuulethan kuitenkin rukoukseni. Jeesus, tulit ihmiseksi ja – Pyhä Jumala sinussa, jotta ymmärtäisi ihmisen osan. Jeesukseni, auta tänään kaikkia niitä joiden puolesta joku rukoilee. Ja siunaa niitä jotka voivat antaa terveet kätensä, jalkansa, aikansa ja elämänsä auttaakseen niitä joiden puolesta toiset rukoilevat.

Lähimmäisteni toiseus on samaa toiseutta kuin omani. Herra armahda!

4 thoughts on “OI HERRA…

 1. Toit tarpeellisen näkökulman, jonka helposti unohdamme hyvinvointi- Suomessa. Olemme saaneet itse kukin tehtävän Herralta, ollaan Hänelle uskollisia niin vähässä kuin paljossa. Kiitos!

  Liked by 1 henkilö

 2. Heikki. Tämä teksti syntyi todellakin jo aamulla ja ennenkuin näin sinun tekstisi. Mutta olen myös viime päivinä ajatellut tuota minkä tässä sanot! Olemme todellakin saaneet itse kukin tehtävän (oman tehtävämme) Herralta ja Hänelle olemme vastuussa tehtävämme suorittamisesta tulipa lunta tupaan tai ei! Sanotaanhan, jälleen, että ”uskollisuutesi mukaan sinut palkitaan”. Ja vaikka ei palkinnon tähden! – vaan sen että sydän pakottaa toimimaan.

  Meitä ihan kaikkia tervitaan omassa tehtävässämme samalla elopellolla vaikka emme yhtään ymmärtäisi mitä toinen tekee ja miksi. Jokainen vastaa tekemisistään tai tekemättä jättämisistään henkilökohtaisesti Lähettäjälleen! Sinä sen tiedät! 🙂
  Kiitän sinusta Jeesusta, olen sinulta paljon saanut!

  Tykkää

 3. Isä meidän ….meidän kaikkien.

  Tykkää

 4. Niin Virpi. On vaan uskottava.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.