Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

UUTTA! Aikaa Jumalalle -appsi

18 kommenttia

DSC_1885Aikaa Jumalalle -appsi on yksin-kertaisuudessaan nerokas ja responsiivisesti nerokkuuttaan yksinkertainen. Aikaa Jumalalle -appsi sulkee käynistettäessä kaikki sosiaalisen median kanavasi puoleksi tunniksi. Aikaa Jumalalle -appsi siis vapauttaa sinut välittömästi elämäsi pahimmista aikasyöpöistä. Kun käynnistät Aikaa Jumalalle -appsin, voit kuulla, kuinka enkelit Taivaassa taputtavat käsiään. Aikaa Jumalalle – Vain sinulle ja Jumalalle!

Lataa Aikaa Jumalalle –appsi vempeleeseesi nyt. NYT!

Aikaa Jumalalle -appsin voit ladata kaikista hyvinvarustetuista verkkokaupoista. Se on ilmainen ja täysin bugi- ynnä virusvapaa. Jos olet yhtä ultramoderni kuin minä, etkä halua ladata puhelimeesi kaiken maailman appseja, laitteesi virtanäppylä toimii täsmälleen samalla tavalla kuin Aikaa Jumalalle -appsi.

Aikaa Jumalalle – Golden Edition and Platinum Edition

Jos haluat erityistä syvyyttä Aikaa Jumalalle –appsiisi, voit ladata Aikaa Jumalalle Golden Editionin. Katkaistessasi virran laitteestasi sen näytölle ilmestyy Päivän sana. Aikaa Jumalalle – Golden Editionia tilatessasi voit valita, mikä tunnustuskunnan mukaisen Päivän sanan saat näytöllesi.

Jos haluat päästä todella syvälle suhteessasi Jumalaan, lataa Aikaa Jumalalle Platinum Edition! Aikaa Jumalalle Platinum Edition tuo näytöllesi Raamatun. Koko Raamatun. Voit valita 1992 käännöksen, 1938 käännöksen tai vieläpä Räävelin Raamatun vuodelta 1777 alkuperäisellä kirjasinmuodolla. Näytä, että elät ajassa. Lataa Aikaa Jumalalle Platinum Edition!

Muut tuotevalikoimaan kuuluvat applikaatiosovellukset eli appsiappsit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Aikaa lapsille -appsi sekä Aikaa puolisolle -appsi. Niiden toiminta perustuu Aikaa Jumalalle -appsin nerokkaaseen ideaan. Yhteys poikki ja elämään! Buustaa perhe-elämäsi aivan uusiin sfääreihin appseillamme.

Tulossa valikoimaamme pian
+ Aikaa Kavereille -appsi
+ Aikaa Harrastuksille -appsi
+ Aikaa kaikille appseilleni –appsi – sillä näiden ideoiden kanssa helposti lähtee mopedi vanttuusta.

 

18 thoughts on “UUTTA! Aikaa Jumalalle -appsi

 1. Aikaa sukulaisille?

  Liked by 1 henkilö

 2. 🙂

  Liked by 1 henkilö

 3. Repesin….. naurun säätö-appsi !

  Tykkää

 4. Sitten se vähän asiallisempi ja laajempi kommentti:

  Me hukumme teknisiin vempeleisiin ja niiden ohjelmiin, muotivaatteisiin, uutisiin… infoähkystä on puhuttu jo iät ja ajat, mutta sekin on vain infoähkyä. Infoähkyn, tekniikkaähkyn ja muotiähkyn vastakohta ei ole pakonomainen rentoutuminen tai anti-infoähky, -tekniikka- tai -muotiähky. Minä en enää usko mihinkään muuhun kuin huomion suuntaamiseen toisin. Minua ei siis auta antipuuveneähky tai antimoottoripyörä-ähky tai antityönhakuähky.

  Me olemme orjia. Vaikka nilkkamme eivät ole kahleissa, olemme silti. Ei meillä ole mitään vapautta. Jos meillä olisi, voisimme valita. Monet meistä ovat orjuuttaneet itsensä kohtuuttomalla asuntolainalla. Oli pakko saada hieno asunto, kun lehdessä oli kuvia ja puolitutuilla oli samanlainen. On sitten kymmenen vuoden nettoansioita vastaava laina ja pelko peräpäässä, että entä jos korkotaso nousee yhden prosentin. Entä jos se nousee viisi prosenttia?

  Minä olen mielitekojeni orja. Olen kertonut siitä täällä ennenkin: ehompi prätkä, ehompi vene, poroporvarillinen työpaikka, vaikka en ole poroporvarillinen vaan lähempänä boheemia…

  Raamattu ei kerro paljon informaatioteknologiasta. Paavali kirjoitti kirjeitä ja joku vei ne perille. Jeesus nousi vuorelle ja puhui. Informaatio ja teknologia palveli ihmistä ja Ihmisen Poikaa.

  Vapaus: etsikää ensin Jumalaa. Voihan se olla, että se ei ole tekniikkaähkyä, kun motoristimessussa osallistun ylistykseen 12 500 kierroksella minuutissa. Prätkällä pääsee, luonto saastuu ja resurssini kuluvat. Apostolin homma voisi sopia minulle. Viihdyn kotona, mutta viihdyn myös reissussa. Taannoin täällä jo kirjoiteltiinkin niistä ristinkantaja-apostoleista. Voisin nähdä itseni moisena. En ehkä raahaisi ristiä, mutta ajatus pitkästä, verkkaisesta kävelystä on houkutellut jo pitkään.

  Tai oikeastaan…

  Olen aina rakastanut merta ja paatteja. Ristipurjehdus? En oikein tiedä, millainen se olisi. Jos olisin pappi, voisin kiertää saariston ja rannikon kirkoissa pitämässä jumalanpalveluksia turisteille ja paikalliselle väelle. Jotenkin tuo maallikkosaarnaus ei kuitenkaan tunnu omalta. Häpeän uskoani, minkä täten tunnustan. Ei minusta olisi julistamaan vierassataman laiturilla. Mutta riittäisikö edes se, että veneessä olisi ristin kuva? Veneessäni ei ole sähköjärjestelmää eikä moottoria. Liikkuvia osia ehkä parikymmentä. Ne eivät vie huomiota. Ne antavat mahdollisuuden keskittyä tuuleen ja mereen.

  Se ei vielä ole Jumalan palvelemista, että teen tuulen voimalla katoavaa perävanaa, vaikka kieltämättä vanaveden katoavaisuus on naseva vertaus toimiemme kestävyydestä. Voisiko sunnuntaipurjehtimisen armolahja sittenkin olla palvelemista jollain tavalla? Sen toki tiedän, että se on aikaa etäällä ähkyämisestä.

  Liked by 1 henkilö

  • Aikaa sukulaisille -appsi-idea on lähetetty tuotekehittämöön.

   Ajatus ristipurjehduksesta on hieno. Veneen voisi maalta kelttiläisen ristin. Illalla soittaa vierasvenesataman laiturissa riparilauluja. Järkätä Airistolle hengellisten purjehtijoiden kokoontumispurjehduksen, jossa peräaalloista pyritään yhtenä seurakunta saamaan aikaiseksi jokin viesti, semmoinen minkä voi lukea tai nähdä Ruotsin-laivan kannelta. Mahdollisuudet ovat ehtymättömät.

   (Törkeen nopea olet kirjoittamaan, kun noin pitkän kommentin näpytit niin lyhyessä ajassa.)

   Tykkää

 5. Aikaa anopille -appsi 🙂

  Liked by 1 henkilö

 6. Heikki, mietin tuota mutta en uskaltautunut vielä niin ennakkoluulottomiin applikaatioratkaisuihin.
  (Mun anoppi on ihan jees ja toisaalta tuo yksi sukulainen jo ehdotti Aikaa sukulaisille -appsia.)

  Tykkää

 7. Avasin juuri aikaa Blogitaivaalle -appsin. Täällähän on hauskoja juttuja. On näköjään internetistä jotain hyötyäkin, vaikka juuri Taiwanissa pääsin väittämään kollegoilleni, että maailma olisi parempi ilman internettiä.

  Jään odottamaan Juhan myyntipuheen kliimaksia. ”Eikä tässä vielä kaikki…” : )

  Liked by 1 henkilö

 8. Herra toimitusjohtaja vai markkinointipäällikkö, tilaisin seuraavan Appsin:

  Aikaa Jumalalle – Golden Edition and Platinum Edition

  Lisävarusteeksi ottaisin valikon, missä saisi valita myös päivän puhujan
  Väri oranssi että muutkin huomaavat, että minulla on todella aikaa Jumalalle, saisko hopanhohtoisena ? Sellaiset sävyt saadaan vain vanhurskauden kruununa.
  Lisäksi vielä joku virsi aamuheratykseksi, esim. Joka aamu on armo uus kävisi hyvin
  Iltahartaudeksi sitten tuisi olla: jos vielä uuden päivän saan, lapsenas auta kasvamaan

  Olisiko mahdollista lähettää vielä hinnasto lisätäytteistä ja mitä muuta on saatavilla ?

  Ystävällisin terveisin Appsittaja

  Tykkää

  • Aikaa Jumalalle – Golden Edition and Platinum Edition on olemassa mutta sitä myydään vain harvoille ja valituille fariseuksille. Exclusive, you know. Ja armoton,

   Päivän virsi & hengellinen vitsi -lisäosasta käydään juuri tekijänoikeusneuvotteluja European Metal Praisen kanssa.

   Tykkää

 9. Olisikohan

  Aikaa Itsellesi -appsi

  mitään?

  Liked by 1 henkilö

 10. Otan sen viimeisen version, kun koenäyttöä on että toimii, vai onko tekijänoikeus kieltänyt niille nauramisen ja vaatiiko Teosto lisämaksun ?

  Tykkää

 11. Tekniikka kehittyy ja tulee uusia aparaatteja koko ajan ,kuitenkin Jumala ei muutu eikä hänen sanansa ja hänen rakkeutens pysyy iankaikkaisesti ja kiitos mieli ,että hullukaan ei elämän tieltä eksy ,kiitos ja siunasta keijo södertälje

  Tykkää

 12. Appsi-apina palasi tähän vielä… Mulla on tällä menolla myynnissä käytetty Aikaa puuveneille -appsi. Tulee tästä maallisesta ajankäytöstä mieleen, että jos laskisi yhteen kaiken ajan, minkä erilaiset asiantuntijat suosittelevat käytettäväksi kuka mihinkin, jäisikö meille aikaa nukkumiseen, syömiseen ja työhön. Listahan on loputon ja koostuu sen kaltaisista kuin kymmenen minuuttia hampaiden hoitoon päivittäin on kohtuullista, eikä kellään olisi varaa tyytyä vähempään. Tässä kohden olen tyly. Kyllä jokaisella on varrrrmasti aikaa rukoilla puoli tuntia joka päivä. Ei voi olla mitään niin tärkeää, ettei tähän pysty.

  Usko ja uskonelämä on kuollutta ilman tekoja ja teot ovat kuolleita ilman uskoa. Ilmeisesti monet elävät uskossaankin jonkinlaista suorituspohjaista peliä. ”Koska olen uskossa, teen niin ja käytän aikaani näin.” Hyväntekeminen on tietenkin hyvää enkä minä pysty sanomaan, kuka jotenkin tyynesti olla öllöttää uskossaan ja kuka pelaa aikaa Jumalalle -appsin parissa. Yritän tässä kuitenkin olla armollinen itselleni, koska tunnustan hävenneeni sitä, että en ole hääräillyt aikaa Jumalalle -appsin parissa, vaan soittanut kitaraa, rassannut puuveneitä, laatinut työpaikkahakemuksia, kirjoittanut omaan blogiini, harjoittanut erilaisia julkisyntejä ja ajanut moottoripyörällä joutoajoa tai ainakin tehnyt tarpeettomia mutkia asiallisilla matkoilla.

  *Käynnistää antakee armoa -appsin*

  Liked by 1 henkilö

 13. ”Usko ja uskonelämä on kuollutta ilman tekoja ja teot ovat kuolleita ilman uskoa.”
  Mitä suurimman peukalon ansaitseva tiivistelmä.

  Tykkää

 14. Pelkään pahoin, että tuosta ajan sijoittamisesta kaikkinaiseen epäoleelliseen on syntymässä blogiteksti. Samoin rahojen sijoittamisesta.
  Ihmisen pitäisi olla koko ajan skarppina, ettei hän huku. Ja on loputon määrä asioita, joihin voi hukkua.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.