Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Armolahjat ja seurakunta

3 kommenttia

DSCN3681

Onko sinulla armolahja? Mieti tarkkaan mitä vastaat! Voit selata raamattuasi hetken tai muistella Korintilaiskirjeiden sisältöä. Voit pohtia Jeesuksen toimintaa ja opetuslasten lähtöä maakuntiin ja miettiä mitä kaikkea he tekivät. Voit myös luetella mielessäsi Hengenhedelmiä ja laskea montako hedelmää olet omaan koriisi saanut. Toinen kysymys on: Uskotko Jeesukseen vapahtajanasi ja Herranasi. Moni ihminen, erityisesti Luterilainen vastaa ensimmäiseen kysymykseen ei.

Mutta jos vastaat viimeiseen kysymykseen kyllä, sinulla on armolahja. Armolahjoista suurin on usko Jeesukseen ja siksi jokainen Jeesukseen uskova on karismaatikko. Hän uskoo että on olemassa Herra joka hallitsee ja armahtaa. Että on on olemassa Jumalan Kuningaskunta joka on tullut Jeesuksen kautta meidän jokaisen ulottuville.

On olemassa ajatus, että Kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta. Mitä ajattelet tästä? Mikä on kirkko? kuulutko johonkin Jeesukseen uskovaan, hengelliseen yhteisöön johon olet uskosi kanssa sitoutunut. Sitoutuminen merkitsee sitä että tämän yhteisön kanssa jaat surusi ja huolesi sekä elät sen sykkeessä antaen oman panoksesi sen toimintaan. Jos vastaat kyllä, olet osa Kristuksen kirkkoa joka on luotu palvelemaan ihmisiä

Kun olet osa Seurakuntaa ja sinulla on jo yksi Armolahja mikä estää sinua saamasta muita armolahjoja?

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

3 thoughts on “Armolahjat ja seurakunta

 1. WOW! Ei mitään lisättävää (eikä poistettavaa). Osui ja upposi. Syvälle. Siunattua viikonloppua!

  Liked by 1 henkilö

 2. Kuuulun maailmanlaajuiseen seurakuntaan, mutta en ole sitoutunut kaikkiin ihmisten mielipiteisiin. Pakko lainata taas Ilkkaa: ” Vain yksin Jeesus hän mulle riittävi”.
  Jumalan rauhaa ja siunattua lauantaita.

  Liked by 1 henkilö

 3. Kun meillä on Raamattu ja siellä parasta ja selkeintä opetusta kaikesta mitä ihmiset tarvitsevat elämäänsä ja Jumalisuuteensa, niin ihmettelen kuinka niitä on joskus niin vaikea ymmärtää/uskoa?!
  Armolahjoista ainakin syntyy vastakkain asetteluja ja siksi ei ole mitään syytä puuttua niihin tässä yhteydessä mielipiteineni, jotka kuitenkin perustuvat 1Kor.12-14 lukuihin ja henkilökohtaisiin kokemuksiini. Mutta tämä on erittäin hyvä ja ytimekäs teksti sinulta Tapio. Tuon ”palvelemaan” vinkinkin alta löytyy selkeä teksti, jota ei tarvitse pähkäillä eikä tulkita.
  Minusta Katri sanoo juuri sen minkä minäkin sanoisin, ellen kirjoittaisi nyt tätä näillä sanoin 🙂 !!
  Jumalan rauhallaan siunaavaa ja levollista pyhäpäivää kaikille. ❤

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.