Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Jumalan On Rakkaus

1 kommentti

Hänen on kaikki!
Kedon kukkaset, taivaan linnut, Ilo, elämän kaikki rikkaudet.
Hänen On Rakkaus. Kaikkea muuta voin huonona päivänä epäillä mutta en Hänen rakkauttaan. Minua aivan huikaisee kun hän avaa silmäni näkemään ja Henkeni ymmärtämään. En ole tätä ansainnut, mutta hänen on myös hyvyys ja armo.

Minua on pitkään jo puhutellut 2 sanaa. Jos ja Kun. En voi maallikkona tehdä mitään syvä analyysiä asiasta, mutta olen tullut siihen tulokseen että noissa kahdessa sanassa on läsnä suuri ja armollinen rakkaus. Suurempi kuin voi kuvitellakaan.

Minä koen nuo sanat Jos ja Kun, isällisenä huolenpitona, en ankaruutena ja tuomiona. Joskin Jumala näissä myös asettaa rajoja ihmistä suojellakseen. Sanat esiintyvät niin uudessa kuin vanhassakin testamentissa useasti. Varsinkin Jumalan puheessa profeetoille. Raamattu on kertausten ja vertausten kirja, kuten kaikki tietävät.

Kuinka onnellinen saankaan olla siitä historiallisesta perinnöstä joka on maassamme saanut vallita Jumalan Sanan rikkautena. Meillä on kaikki mitä tarvitsemme tässä sanassa, siinä ei puutu mitään. Ei silloinkaan kun en ymmärrä. Olen oppinut odottamaan, näkeekö Herra hyväksi paljastaa minulle joskus jonkun asian, tai tilanteen, joka on jäänyt askarruttamaan tai johon olen hartaasti rukoillut vastausta, eikä sitä ole tullut. Tai se on ehkä tullutkin tai jäänyt tekemään tuloaan mutta  niin etten ole ymmärtänyt – vielä?

Olen varma ettei mikään, ainakaan omassa elämässäni, ole ollut sattumaa. Kaikella on tarkoituksensa, sen todistaa minulle Sana ja Henki. Minun ei tarvitse tietää ja silti voin olla turvassa ja levollinen. Silloinkin kun huolet pimentävät taivaan  Jumala On ja hallitsee tilanteen. Hän pitää huolen kaikista luoduistaan. Ei Hän katso karsaasti siipirikkoa harakkaakaan 🙂 vaikka sana sanookin että me ihmiset olemme arvokkaampia kuin yksikään taivaan linnuista, tai kedon kukkasista.-  Eikä hän katso ihmisriepuakaan ylen vaikka tämä  harakkaparan puolestakin rukoilee vaan ymmärtää senkin 😉

Minä en ihmisenä voi ymmärtää suurta Jumalaa, mutta silloin kun en ollenkaan ymmärrä, ajattelen Jeesusta! Hänessä Jumala tuli kaikekseni! Hänessä on Paimenuus ja kaikki mitä elämään ja Jumalisuuteen tarvitsen. Kuinka ihmeellinen onkaan tämä tietoisuus.

Kiitos Jumalalle, Uudeksi luovasta, uutta synnyttävästä sanastaan jolla Hän kaiken loi kaiken ja kaikkea ylläpitää.

Kaikeksi lopuksi:
Minua liikuttaa ja lohduttaa valtavasti kun  Apostolien tekojen ensimmäisessä luvussa kerrotaan kuinka Jeesus kuolemansa ja ylösnousemuksensa jälkeen oli vielä aterialla opetuslastensa kanssa. Hän sanoo 4-5 jakeissa” Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan jääkää odottamaan sitä, minkä Isä on teille luvannut ja mistä olette minulta kuulleet. Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä. Siihen ei ole enää montakaan päivää.” Ja kertomus jatkuu opetuslasten kysymyksillä ja Jeesuksen vastauksilla.

Jeesus sanoo mielestäni ihanat sanat, jotka antavat meille levon ja luottamuksen, antoi silloin ja antaa tällekin ajalle:” Ei teidän kuulu tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa nojalla on asettanut. Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa, ja Samariassa  ja maan ääriin saakka.!”

Mekin saamme Voiman Pyhässä Hengessä kaikkiin elinpäiviimme.  Ja olemme saaneet jos vain uskomme Häneen ja otamme vastaan! Tämä lupaus on ollut voimassa ensimmäisestä Hengen vuodatuksesta lähtien ja on siihen saakka kun Jumala hyväksi näkee.

Ja sitten:” Kun Hän oli sanonut tämän, he näkivät, kuinka Hänet otettiin ylös, ja pilvi vei Hänet heidän näkyvistään” Ja kun opetuslapset vielä tähystivät taivaalle heidän viereensä ilmestyi kaksi valkopukuista miestä jotka sanoivat:”Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän”!

Halleluja, Aamen!
Ylistys, kiitos ja kunnia Jumalalle.

 

One thought on “Jumalan On Rakkaus

  1. Väsyneenä kirjoitin ensimmäisen tekstin, korjailin, muokkasin ja voi olla nyt vähän selkeämmässä muodossa sanomaltaan.. Ainakin toivon niin.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.