Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Viisi vuotta Blogitaivallusta

3 kommenttia

Tänä aamuna Blogitaivaan laskuri näytti 807000 kävijää tasan. Viisi vuotta sitten ystäväni Ilkka Koivisto otti yhteyttä ja kysyi haluaisinko minä ja Heikki Hilvo lähteä mukaan kirjoittamaan perustamalleen blogisivustolle tekstejä, joiden perusvire olisi myönteinen ja positiivinen, mutta kuitenkin jokainen kirjoittaja voisi ilmaista itseään vapaasti omista lähtökohdistaan. Ilkan idea oli, kuten aina, hieno ja toimiva.

Sivumme löysi nopeasti paikan nettiavaruudessa. Tämä pitkälti Ilkan oivaltavien ja osuvien ja Hessun hengellistä elämää rakentavien tekstien vuoksi. Itse sain peesata omalla tyylilläni poikia. Pian mukaan tuli myös muita kirjoittajia, joista aktiivisesti on mukana Juha ja Tuulikki.

Blogitaivasta ei  perustettu keskustelualustaksi teologisista opinkohdista. Ennemminkin se on ollut pieni kahvila vilkkaan kadun varrella johon voi piipahtaa rauhoittumaan ja ehkä kuulemaan viimeisimpiä uutisia. Saamaan vahvistusta ja virkistystä päivän rientoihin. Kiistely ja kiivailu on jätetty muiden sivustojen huoleksi.

Blogitaivas jatkaa eloaan omalle tyylilleen uskollisena kirjoittaen ihmisestä  ja uskosta kaikkivaltiaaseen Jumalaan.

Tapio

 

Mainokset

Kirjoittaja: Blogienkeli

Blogitaivaan ylläpito

3 thoughts on “Viisi vuotta Blogitaivallusta

 1. Kiitos Sinulle näistä vuosista ja kaikista rohkaisevista, avoimista, itseäsi säästämättömistä ja syventävistä teksteistäsi! Kiitos että ryhdyit tähän tehtävään Ilkan jälkeen! Minulle nämä ovat merkinneet ”Henkeä ja Elämää” Kiitos Jumalalle.
  Jumalamme Sinua jatkossakin runsaasti siunatkoon, niin kuin Hän tekeekin!
  Kiitos!

  Liked by 1 henkilö

 2. Heippa ,on kiva ollut kirjoittaa joitakin kertoja blogitaivas sivuille ja tuoda oman mieli piteen ja siunauksen ja uskon elämän kirjavassa kokemuksissa ja voitoista ja myös suruissa ,siunausta ja olkaa menestyviä ja voittoisia ,keijo södertälje

  Liked by 1 henkilö

 3. Viisivuotistaipaleen reittimerkin kohdalla onkin tärkeää pysähtyä hetkeksi hengähtämään, tarkastamaan suuntaa ja kiittämään Taivaan Isän avusta kuljetulla matkalla. Taivallus on takuulla tuonut eteen paljon iloja, oivalluksia ja kohtaamisia saman tien kulkijoiden kanssa? Ehkä välillä myös turhautumista ja väsymystä? Kiitos, kun olette jatkaneet tänne saakka! Meitä kanssakulkijoita kun ilahduttaa todella paljon se, että kerrotte matkan varrelta löytämistänne aarteista (Toki lähdemme niitä itsekin etsimään!)

  Reittimerkin äärellä voi viettää vaikka musiikkihetken ja hoilata:

  ”Tänne saakka on tultu Hänen voimassaan,
  huomispäivästä en vielä tiedä.
  Kyllä Jumala huolen pitää hulluistaan!
  Vieköön Hän, minne tahtoo vain viedä!”

  Onnittelut! Ja kiitos!

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s