Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Täydellisyyden Luku

2 kommenttia

Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille Hän vie minut lepäämään, virvoittavien vetten tykö Hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle Nimensä tähden. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä Sinä olet minun kanssani, Sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat. Sinä valmistat minulle päydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä Voitelet minun pääni öljyllä; Minun Maljani on Ylitsevuotavainen. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani, ja minä Saan Asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti!

Kiitos Jumalalle.

Aamulla heräsin hiukan voipuneena kaikista normaaliaikatauluista poikkeamisten vuoksi. Ikääntyvänä ihmisenä sellainenkin jo väsyttää, vaikka ihanienkin asioiden tapahduttua. Mutta tänään on kaunis pakkaspäivä, eikä tiedossa mitään ylimääräistä. Päätin pukea hyvin ylleni ja käydä laittamassa taivaan linnuille einettä. Vaihdoin ulkotuoliini ja silti vähän jännitti, kuinkahan mahdan pärjätä ja päästä takaisin sisälle, jos vaikka on liukasta. Mutta kuten näkyy, sisällä ollaan.

Jäin ensin istumaan terassilleni ja ajatukseni olivat sekä maallisia että taivaallisia. Ensimmäisenä kuitenkin, jälkeen aamun haikeimipen ajatusten, mieleeni tulivat nämä tutut psalmin sanat, ne kun kaikki varmaan osaavat unissaankin ulkoa. Vaikka sitten kun avasin Raamatun osuinkin psalmin 24 kohdalle ja sehän sytytti!

Istuin siis ulkona ja aurinko paistoi taivaan rannalla ja olin mietteissäni. Mietin tämän kuuden vuoden jälkeen, vieläkö jatkan täällä ja onko minulla lukijoita vai lopetanko jos jo ei ole mitään uutta tuotavaa? Kun näitä mietin, huomasin taivaalle kohoavan valopatsaan!?? Aurinko oli matalalla ja ilmeisesti paistoi jonkinlaiseen pilvipylvääseen? Jäin sitä katsomaan ja minua tietenkin TAAS itketti. En malttanut lähteä sisälle vaan ajattelin katsoa sitä valopatsasta niin kauan kuin se metsän rajasta kohti taivaitten taivasta olisi.

En kuitenkaan voinut jäädä, koska se valopatsas tuntui vaan olevan siinä, eikä poistuvan mihinkään. Tein muutamat kotihommat ja söin lounaan, jonka jälkeen ajattelin vähän lepuuttaa selkääni sängyn päällä ja katsella sitä patsasta, mutta se olikin siihen mennessä poistunut.

Nyt maallisiin mietteisiin. Olen vähän ihmetellyt hiljaisuutta tällä taivaalla, varsinkin omien tekstieni suhteen, mihin kaikki ihmiset hävisivät? On tullut kuitenkin viestejä etteivät enää saa perille ”tykkäyksiään” eivätkä kommenttejaan. Yksi avustajani on käynyt facebookissa, samoin tyttäreni ja kertoilivat minulle joistain muutoksista joita Tapio lienee tehnyt? Minä en näistä ymmärrä ja olen luullut että johtuu tästä Word Pressistä?

Myöskin meidän Ari pappi, joka Ei ole sama kuin tämä Ari joka täällä ”tykkää,” laittoi viestiä ettei saanut jaettua erästä blogiani? Hän, Pappi Ari, joskus on joitain jakanutkin. Minä en osannut siihen mitään sanoa. Tytär kuitenkin kertoi Laakson Tapion jotain kyselleen facebookissa minun suhteeni, joten te jotka olette siellä FB:n puolella lukekaa sieltä.

Minusta olisi itsestäni kiva, jos palattaisiin entiseen tyyliin, mutta ei toki minun takiani! Kuten olen kirjoittanut, ihmisellä on vain juuri tämä, käsillä oleva hetki! Kukaan meistä ei tiedä vieläkö hetken päästä on tässä maailmassa vai päässytkö jo parempaan?

Mielelläni olen täällä kirjoitellut, tämä taivas on ollut minulle henkireikä ja yhteys muihin Herramme omiin. Olen siitä edelleenkin kiitollinen ja ihmettelenkin vieläkin, näitten vuosien jälkeen, kuinka veljet keksivät minut tänne kutsua.

Kiitos heille kaikille joka tapauksessa, oli miten oli ja kävi miten kävi tulevaisuudessa. Sillä:” Herra On Minun Paimeneni, ei minulta mitään puutu”! Ja tämän vuodatuksenhan voisi ottaa vaikka vuodenvaihteeseen kuuluvana katsauksena 😉 Joka tapauksessa:

”Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja ne, jotka siinä asuvat. Sillä Hän on sen perustanut merten päälle! Kuka saa astua Herran vuorelle. Kuka seisoa Hänen Pyhässä paikassansa?”…….

Kuka on se Kunnian Kuningas? Hän on Herra, väkevä ja voimallinen, Herra voimallinen sodassa…… Kuka on se kunnian kuningas? Hän On Herra Sebaot, Hän On Kunnian Kuningas. Sela!

Kiitos, ylistys ja kunnia meidän Herrallemme, Isälle Pojalle ja Pyhälle Hengelle nyt ja iankaikkisesti

Tämä Herra, tämä Kunnian Kuningas, olkoon meidän kaikkien kanssamme ja tämän kansan kanssa! Antakoon Hän meille siunauksensa, armonsa ja rakkautensa ja vaikuttakoon kansassamme Herätyksen Hengellään ettei meille mitään pahempaa tapahtuisi, eikä hänen todistajilleenkaan. Mutta kaikessa tapahtukoon Jumalan Tahto!

– Isä meidän, joka olet taivaassa Pyhitetty olkoon Sinun nimesi, Tulkoon Sinun Valtakuntasi, Tapahtukoon Sinun tahtosi niin maan päällä kuin taivaassa!…..

Kiitos tästä lopuillaan olevasta vuodesta ja siunausta tulevaan 2020!

2 thoughts on “Täydellisyyden Luku

 1. Ystävät! Sain postia!

  Ei Tapio ole tehnyt mitään muutoksia vaan jos haluaa ”tykätä” tai kommentoida, pitää keksiä oma tunnus ja kirjautua ennen kuin tänne pääsee. Minä en näitä hallitse, – ja kun tuossa blogissa nyt virheitä on niin anteeksi!

  En kiitosten takia enkä tykkäystenkään, täällä ole, vaan omasta halustani ja jos jaksan ja Herra suo, niin ehkä jatkankin. Tuo ensi vuosi on seitsemäs tällä blogitaivaalla, eli luku 7 se täydellisyyden luku, jos joku ihmettelee otsikkoa.

  Kiitos teille kaikille kärsivällisyydestänne tätä ”kirjoitusalustaa” kohtaan.
  Kaikesta huolimatta siunattua jatkoa loppuvuodelle ja alkavalle.

  T: Vähän tyhmä ja iäkäs Jumalan lapsi

  Tykkää

 2. Ja Facebook sivulla oli myös jotain ongelmaa. WP ei linkittänyt ilmeisesti uusimpia julkaisuja. Jospa nyt toimisi. Harkitsemme kommentoinnin avaamista sähköposti osoitteen kautta jolloin WP tunnusta ei tarvita. Se vain vaatii hieman moderointia enemmän ja sivuston luonteen tunnustamista. T. Tapsa

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.