Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Viimeiset sivut

1 kommentti

Otsikko on pyörinyt päässäni nämä muutamat päivät. Aika monta kertaa olen jo päättänyt etten enää kirjoita, mutta jos se sallitaan niin kirjoitan kuitenkin. Rukoilen hartaasti Kaikkivaltiasta Jumalaa että Hän vartioi ja ohjaa tekstejäni. Pyydän viisautta, armoa ja Pyhän Hengen johdatusta. Uskallan uskoa saavani, ainakin useimmiten, aiheen ylhäältä mutta on eri asia kuinka osaan sen sanoittaa!!! Kaikki on inhimillistä meille ihmisinä ja virheitä tulee. Toisille vähemmän toisille enemmän, mutta vanha sanonta opettaa kaiken olevan opiksi? Toivottavasti.!?

On ihmisiä joita syvästi kunnioitan siitä antautumisesta ja panoksesta, jonka he ovat voimakkaan kutsunsa ansiosta olleet pitkänkin elämänsä Herransa käytössä voimiaan säästämättä. Kuka Lähetystyössä ja/tai ns. kotirintamalla. Eräs näistä on, aivan vain esimerkin vuoksi, Mailis Janatuinen joka on myös kirjoittanut erinomaisia kirjoja! Ihailen häntä koska hän on elänyt niinkuin puhunut ja kirjoittanut! On ikäänkuin kieltäytynyt ns. normaaleista inhimillisistä tarpeistaan antaakseen elämänsä täysin Jumalan käyttöön. Ja hedelmistään puu tunnetaan.

Tämän esimerkin lisäksi on miehiä, runsaamminkin kuin naisia, jotka ovat tehneet samoin. Nyt jo ikääntynyt Martti Ahvenainenkin joka edelleen kirjoittaa todella suositeltavia kirjoja meille kaikille opiksi ja oppaiksi tätä ja tulevaa elämää varten. Kiitos heille! Näitä kumpaakaan Herran palvelijaa en henkilökohtaisesti tunne, olen vain kuullut haastattelut ja lukenut kirjojansa.

Jälleen pitkä alustus?

Miksi otsikko viimeiset sivut, joka ensin oli yksikössä Viimeinen Sivu.? Raamattu tuo ihanista ihanin kertoo meille kaiken meistä ihmisistä ja ennen kaikkea Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä kuten myös ihmiskunnan historian – ja tulevaisuuden! Kun itse luen paljon ja aina olen kirjoittanut niin minua on siunannut nyt erityisesti ja kyynelin, kuinka meistä kaikista kirjoitetaan Kirja myös taivaassa ja kerran se avataan!!!

Tästä kirjasta, joka on jokaisen ihmisen kohdalla ainutlaatuinen, kirjoitetaan useammassakin kohdassa Raamattua mutta kaikki tietävät että loppuhuipennus tulee Ilmestyskirjassa. Se saa minut ajattelemaan entistä syvemmin kuinka korvaamaton on Jumalan kirjoitettu Sana! Raamattu Jumalan sanana on uskon ja toivon kirja. Elämän kirja, mutta myös kuoleman. Sitä kuoleman kirjaa ei tarvitse lukea jos tietää, tunnustaa ja uskoo olevansa Jeesuksen Kristuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen ansiosta pelastettu! Kiitos jumalalle, ylistys Hänen nimelleen.

On kuitenkin totta meidän jokaisen kohdalla että meistä kirjoitetaan kirjaa ja se kirja on täydellinen. Totuuden kirja joka ratkaisee mikä on ollut suhteemme Herraan Jeesukseen Kristukseen, lähimmäisiimme ja koko maanpäälliseen elämäämme. Meille on parhaaksemme että luemme tässä ajassa, jopa erityisen ahkeraan Jumalan ohjekirjaa Raamattua, voidaksemme tietää mikä on asemamme nyt kun täällä elämme ja kun taivaallinen kirjakäärö kerran avataan. Kuinka ihana onkaan mm. Ilmestyskirjan. 5 ja 21/22luku.

–  Tai miksi edes erotella, koko Raamattu kannesta kanteen. Samaa kertomusta alusta loppuun, mutta toivon ja uskon näkökulmasta kuin niin sen sanoman luemme. Ja niille jotka eivät Raamattua tunne, niin aukaise se viimeisin sivu. Lue ainakin ne toivon ja uskon kohdat jos olet Jumalan lapsi, ne koskevat sinua, minua, ja kaikkia jotka ovat Jeesuksen ristinkuoleman tähden oikeutettuja iankaikkiseen elämään Jumalan kaiken käsittämättömän rakkauden ja ihanuuden Valtakunnassa. Ikuisesti.

Minä Näin uuden taivaan ja uuden maan, sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta enää ollut. …. Ja minä kuulin voimakkaan äänen sanovan Valtaistuimelta:” Katso, uudeksi Jumalan maja ihmisten keskellä! Hän asuu heidän keskellään, ja he ovat hänen kansojaan. Jumala Itse On heidän kanssaan, Heidän Jumalansa. Hän pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmistään,  e i k ä kuolemaa enää ole, ei s u r u a, ei parkua eikä t u s k a a, sillä Kaikki Entinen On Mennyt.”!

Ja Jumala sanoo tekevänsä uudeksi kaiken! Aivan kaiken! Ja vielä siitä kirjakääröstä, kirjan viimeisestä sivusta, minun sanojeni mukaan, löytyy Ilm. 5luvusta jakeesta 1 alkaen.

Virsi 339. Halleluja, kiitos Herran, suuren Voiton Ruhtinaan. Halleluja, kaikki Valta Kristuksen on Kuninkaan. Seurakunta, virran lailla päästä viesti valloilleen:” Jeesus osti verellänsä kaikki kansat omikseen!

One thought on “Viimeiset sivut

 1. Huomaan virheet,
  Jumalakin on pienellä alkukirjaimella ja yksi lause päättyy kesken! Mutta ennen kaikkea tulin tähän nyt sen takia, että vasta luin uutisia ja muistutan meitä kaikkia rukoilemisesta PÄIVI RÄSÄSEN puolesta.
  Hän kuuluu näihin ihmisiin joka ei Jumalan Sanasta tingi eikä peräänny, vaikka hänelle tuomiota luetaankin niiden tahoilta joihin Jumalan ilmoittama Hyvä Sanoma ei sovi.
  Kiitos jos huomioitte tämän ja oikein hyvää päivänjatkoa!
  Siunaten teitä kaikkia.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.