Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Jeesuksen läsnäolossa

1 kommentti

Päivä on ollut täynnä ylistystä, opetusta ja rukousta. Oma päiväni alkoi aamulenkillä Himoksen huipulle. Juokseminen on minulle addikti. Tuntuu että kehoni ja mieleni turtuvat ellen pääse juoksemaan. Täällä bonuksena hikoilusta ja maitohappojen sietämisestä on Himoksen upeat näkymät yli aamuauringossa kylpevän Himoslaakson ja kumpuilevan Keski-Suomalaisen maiseman. Jumalan luomakunta on kaunis.

Eilisestä penseys oli muuttunut uteliaisuudeksi. Ihminen tahtoo kaikessa tekemisessään aina uudistua ja mennä eteenpäin. Kehittyä paremmaksi. Mutta voiko uskosta ajatella samalla tavalla. Itse koen vajavaisuutta ja heikkoutta Jumalan edessä. Minä itse tästä tuskin kehityn sen paremmaksi.

Päivän ydinsanoma oli kuitenkin minulle että Jeesuksen kanssa olet enemmän. En parempi kuin toiset enkä hurskaampi kuin toiset.  Voisi sanoa että Jeesuksen kanssa meitä on enemmän ja me olemme yhdessä enemmän. Jeesuksen kanssa on vain voittajia

Aamun opetus lähti liikkeelle apostolien teoista ja Pyhän Hengen vuodattamisesta. Pitkin päivää Itselleni tärkeät, tutut teemat tulivat vastaan kerta toisensa jälkeen ja vahvistivat kaikkea oppimaani ja oivaltamaani. Jumala tuntui laittaneen minut kertauskurssille aivan tarkoituksella. Nyt minulla oli aikaa ylistää ja rukoilla sekä olla Jumalan läsnäolossa. Aamun ja päivän rukouspalvelussa sain purkaa Jumalalle loputkin painolastit ja ilta oli täynnä kiitollisuutta.

Ilta toi myös uuden uskomattoman kokemuksen kun Pyhä Henki täytti Himoksen ison teltan ja lähes tuhatlukuisen seurakunnan, joka polvillaan rukoili sydämet avoimena Herraa. Jeesuksen läsnäolo synnytti laulun, jossa oli moniääninen ja harmoninen sävel ja kaikki lauloivat omaa rukoustaan, osa kielillä, osa suomeksi. Laulu lähti liikkeelle pienistä puroista, joista vähitellen syntyi kaunis vuolas joki. En ole eläissäni kuullut mitään niin kaunista. Tiedä millainen pauhu siitä olisi syntynyt jos se olisi voinut jatkunut pidempään. Kävin itse vielä rukouspalvelijan luona ja hiljaa mielessäni sain kiittää Jumalaa rauhasta jonka olin saanut sydämeeni. Olen hyväksytty ja rakastettu tällaisena kuin olen ja Jeesus on kanssani aina. Hän uskoo minuun vaikka itse väsyisinkin.

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

One thought on “Jeesuksen läsnäolossa

 1. Tapio. Olet aina yhtä suora ja rehellinen, sydämesi on avoin, kiitos siitä.

  Koko aamuyön klo viidestä lähtien minua puhutti RAUHA! Tekstissäsi tuot julki niitä ajatuksia joita itsekin aamusta alkaen mietin. Lepoa Herrassa, kaiken hälyn ja sekamelskan (jota omakin sisin ylläpitää) pauhun keskellä. Ajattelin miten ihanaa olisi päästä vaikkapa luostariin hetkeksi hiljentymään, tai sitten johonkin kuvaamaasi ”taivaan esikartanoon” jossa kaikki uskovat yhteen ja samaan Jumalaan ja eläväksi tekijään ja jossa saisi todellakin, maailman huudon ja melun vastapainoksi, kohdata taivaan.

  Ja tuo yhteinen laulu Hengessä, eikö se ollutkin alkusoittoa siitä suuresta laulusta jota Pyhät laulavat Jumalan luona!
  En ole aikoihin pystynyt ”ottamaan vastaan”paljoakaan Herralta, enkä blogiakaan aikaiseksi, mutta nyt tuo RAUHA puhuttaa. ”En minä anna teille niin kuin maailma antaa” Hän Jeesus antaa oman ylimaallisen rauhansa, johon todellakin liittyy myös se että saa tuntea olevansa hyväksytty ja arvokas juuri sellaisena kuin on. Jumala on Isä.

  Te olette siellä saaneet laulaa Taivaallista laulua ihanasti polvillanne, minulle tuli viideltä vanha virsi:” Jeesus armon soi, voiton meille toi, Hän on valkeus, Tie, Totuus Elämä. Hän vanhurskaus, armo laupeus, meille nyt on ilmestynyt ylhäältä! Hän koitto on, hän valaisee ja kuolon kahleet katkaisee, p o i s t a a o r j u u d e n, kuorman syntien. Nyt jo aavistaa me saamme autuuden!”

  Terveisiä teille sinne ja Herrahan on siellä kansssanne, mutta myös täällä meidän kanssamme! 🙂

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.