Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Minä uskon

3 kommenttia

Minä uskon

20131021_171423

Uskon rakastavaan Isään, joka kutsuu lapsiaan kotiin pois orjuudesta.

Minä uskon Jeesukseen, joka on minulle ovi Isäni luo. Ovi on kapea, mutta se on avoinna kaikille.

Minä uskon Pyhään Henkeen, Jeesuksen lähettämään puolustajaan, joka liikkuu sielä missä hän tahtoo ja hän tahtoo liikkua, sielä missä hänet tunnetaan ja otetaan vastaan.

Uskon Raamatun ilmoitukseen pojasta, joka sikisi Pyhästä Hengestä ja kuoli ristillä.

Uskon Jeesukseen, elävän Jumalan elävään poikaan, joka nousi kuolleista.

Uskon Seurakuntaan, joka sulkee sisäänsä kaikki Isän lapset.

Uskon Jumalan valtakuntaan, joka kurottaa tähän maailmaan seurakunnan kautta muuttaen ihmisten elämää.

Uskon opetuslapseuteen, joka tekee meistä Isän perillisiä.

Uskon ihmiseen, joka on Jumalan luoma, omin käsin muovaama ja johon hän puhalsi elämän hengen tehden jokaisesta yhtä arvokaan ja rakkaan!

Blogitaivaan pilvet ovat purjehtineet vuoden. Maailman tuulet ovat puhallelleet milloin lempeinä, milloin kiivaina ja muovanneet pilviä sen mukaan. Nämä kirjoitukset ovat joskus pilven kaltaisia, ne tulevat ja menevät, usein jättämättä jälkeäkään. Mutta joskus piirtyy mieleen jotain joka pysäyttää ja jää. Kasvaa ja kehittyy joksikin suuremmaksi.

Joulu, Jeesuksen syntymäpäivä on käsillä. Vaikka me muistelemme Jeesuksen syntymää, on hän jo jotain muuta kuin pieni seimen lapsi, hän on ollut sitä aina. Hän on Herrojen Herra ja Kuningasten Kuningas. Merkittävää joulussa on se, että Hän otti ylleen orjan muodon. Todellakin, orjan, sillä vapaus oli vasta tulossa. Jeesuksen syntymä kaikkine vaiheineen on valtavan tärkeä tapahtuma, sillä se kuvaa Jumalan ääretöntä rakkautta luotujaan kohtaan.  Jumala maksaa ihmisen vapaudesta kalliin hinnan. Luodessaan maailman hän ei maksanut mitään, siihen riitti sana. Mutta ihmisen hän loi omin käsin ja puhalsi siihen hengen. Siksi olemme Isälle niin rakkaita.

Me  Jeesuksen omat olemme kaikki vapautettuja kuoleman ja synnin kahleista.  Olemme lähetettyjä viemään tätä sanomaa eteenpäin. Olemme Jumalan suurlähettiläitä, joilla on Kristuksen antama auktoriteetti Pyhässä Hengessä toimia, julistaa, parantaa ja rukoilla ihmisten kanssa. Rukoilemme, tule Pyhä Henki ja hän tulee. Tässä on tyhjät käteni, täytä ne työllä. Tässä on vapaat  jalkani, näytä niille suunta.  Tässä on tyhjä suuni, täytä ne sanoilla.

Etsi kutsumustasi ja ota rohkeasti ensimmäinen askel veteen, niin näet että vedet väistyvät edestäsi.

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

3 thoughts on “Minä uskon

 1. Usko tai älä, ehdit ensin!
  Aamuyön olin Taivaallisen Valtiaani puhuttelussa ja piti niistä kirjoittamani tänne samat asiat kuin sinäkin nyt tässä, ehkä vähän eri sanoin. Voi olla että vielä sen teenkin vaikka se ei enää niin tärkeältä tunnukaan 🙂 !
  NÄIN juuri Jumala toimii Pyhässä Hengessä, kaikki jotka ovat syntyneet tästä ihmeellisestä Hengestä kuulevat Jumalan puheen, usein samanaikaisesti. Mistä se muusta todistaisikaan kuin oikeasta elävästä Elämästä Kristuksessa Jeesuksessa. Jumala luo uutta mutta myös pitää kiinni Sanastaan joka on ikuinen Tie, Totuus ja Elämä.

  Kuinka onnellisia saammekaan olla ja kuinka tärkeä onkaan tämäkin yhteys täällä jossa saamme jatkuvasti rohkaisua ja rakennusta toinen toisiltamme. Herramme Jeesus elää, ei hän jäänyt vauvaksi, ei riippumaan ristillä, vaan Hän on Väkevä ja Voimallinen. Minun sieluni suuresti ylistää Jumalaa!

  Kiitos Tapio, ei ole sattumaa että olemme saaneet tulla toisemme(kin) tuntemaan. Olet ollut varmasti, monille muillekin kuin minulle, airuena taivaan todellisuudesta ihmisten maailmassa. Ole siunattu, siunattu olkoon sinun joulusi, perheesi joulu, läheistesi ja kylänmiestesi ja naistesi joulu ja rakkaan seurakuntasi jonka eteen teet niin uupumatta ja uskollisesti työtä.
  Jumala siunatkoon elämäsi!

  Tykkää

 2. Siunausta jouluun!

  kannosta verso
  yllä Herran kirkkaus
  viisauden henki
  ikiaikojen juuret
  voimaa ja kunniaa

  valoksi kansan
  tämän maailman teille
  loputon rauha
  niille jotka näkevät
  sokeutensa ylitse

  lampaat laitumella
  paimenensa jäljissä
  polvesta polveen
  iäti kestävä armo
  kuuliaisten siunaus

  ( kooste jouluaaton, -yö ja -päivän runoista )

  Tykkää

 3. Aamen .

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.