Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Varjoista valooon #NW-kesäjuhla

1 kommentti

Joskus kauan sitten kirjoitin runon, joka kuvasi sitä kuinka on helpompi astua valon ja pimeän rajapinnassa, poissa suorasta valosta. Olen kirjoittanut myös Jumalan läsnäolosta ja Jumalan nimestä ”Minä Olen” siitä, jonka Jumala ilmoitti Moosekselle ja siitä, jonka takia Jeesus tuomittiin. Olen kirjoittanut vuosien mittaan monista niistä teemoista, jotka Timo Pöyhönen ensimmäisessä iltatilaisuudessa suorastaan heitti kasvoilleni.

Lähdin tänne vailla mitään kysymyksiä ja odotuksia, ikäänkuin kylmältä paikalta ja hämärästä. Nyt, aivan alkuun ensimmäisessä iltatilaisuudessa Jumala sanoi, että minäpä vastaan, vaikka et ole kysynytkään. Vastaan, koska Minä Olen ja minä tiedän ja tunnen sinut poikani. Älä jää varjoon, koska minä olen jo ollut sielläkin ja tiedän, että siellä ei ole hyvä olla. Vaikka tiedät, että tunnen sinut niin hyvin niin silti haluan olla kanssasi. Ole vapaa ja armahdettu, viivy tässä vierelläni, niin poristaan vähän. Vastasin että mikäs siinä, mutta itken vähän ensin jos se passaa.

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

One thought on “Varjoista valooon #NW-kesäjuhla

  1. Luin nämä kaikki kolme peräkkäin ja jotenkin tykkäsin ehkä (?) tästä eniten? Mutta siis, joka tapauksessa ihanaa on että tällaisia kokoontumisisa pidetään, vaikka niihin ei itsellä pääsyä olekaan. Mutta onhan meillä Tapio joka kirjoittaa tuntojaan ja kokemuksiaan! Ja kuitenkin niihin voi omassakin elämässään saada ns. kontaktipinnan. Vähän on luut ns. kuivaa tämä hengellinen elämä, niin kuin se voi joskus olla. Sitä miettii onko se oma vika, vai vaikuttaako ja kuin lujaa ulkopuolinen elämä? No Raamattu käteen kyllä se siitä. Jumalan Sana on tehoava ja aina elävä. Se jos mikä saa taas veret virtaamaan kun mäkiä ei voi nousta eikä juosta! Silti sydän alassa tuntuu epämääräinen ahdistus. Mutta se tulee tämän elämän myötävaikutuksella. Yhteys on ollut poikki useampaan suuntaan. Muista Tapio niitäkin (meitä) jotka emme juhlakokouksiin pääse! Se lukee Raamatussakin jossain? Ole siunattu!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.