Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Kotka on laskeutunut #newwine19

3 kommenttia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istun lomamökissä Himoksella ja kuuntelen kellon raksutusta. Viime kesäisessä mökissä ei ollut kelloa, joten ei ollut myöskään raksutusta. Ei mitenkään tärkeä tieto, mutta ainoa ajatus, joka irtosi kun tähän istahdin. Ennen sitä mielessäni oli tuo otsikon lause, kotka on laskeutunut. Joskus aikoinaan se on kuvannut hyvinkin merkittäviä asioita, mutta nyt lähinnä sitä, että tämä kotka ei liidä eikä  nouse korkealle, vaan istuu sohvan nurkassa ja huokaa hiljaa  Jumalan puoleen, anna Isä ilmaa siipien alle, mutta ei ihan vielä. Nyt on hyvä kuunnella vaan tuota kelloa, jolla ei enää tunnu olevan kiire minnekään.

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

3 thoughts on “Kotka on laskeutunut #newwine19

 1. En tahdo häiritä rauhaasi josta nyt juuri ammennat voimia, mutta olin tulossa laittamaan edelliseen blogiisi lauseen psalmista 84, niin tuttu ja ehken kulunutkin kuin se voi olla.?

  Ja tässä se:” Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, JOILLA ON MIELESSÄNSÄ PYHÄT MATKAT!”
  En saanut tältä rauhaa ja totisesti toivon ja rukoilen että olosi tyyntyy ja sisimpäsi saa uutta voimaa joka muuttaa sen lähteitten maaksi!

  Rauha ja hiljaisuuskin on Jumalan puhetta väsyneelle matkamiehelle!
  Tapio sinua siunaten!

  Tykkää

 2. Kotka räpisteli ihan hyvin tossa iltatilaisuuden lopussa.

  Liked by 1 henkilö

 3. Me olemme joskus niin hiljaisessa hetkissä että ei mitään tapahdu ja on niin joskus vaiva ja odotus että jotain tapahtuisi ja saisimme tehdä edes hyvää mutta pitää´odottaa Herran aikaa että hän suo meille ainakin rukoilla ja hiljaa miettiä ajan menoa ja uutisten moni viestejä ja todeta ehkä sen että turhuuksien turhuuta on kaiikki ,niinkuin salomo koki elämän loppu puolella,siunaten Keijo södertälje

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.